Не забувайте про ці прості істини і будьте щасливі разом!

Висловлюйте свої почуття

Сімейний психолог Брайан Глісон вважає, що основною причиною проблем у відносинах пар є нездатність закоханих висловлювати свої почуття і емоції. Експерт радить частіше прислухатися до себе і ніколи не приховувати справжні почуття. Намагайтеся бути максимально відкритими зі своїм партнером.

Не захоплюйтеся соцмережами

На думку психологів, щасливі люди ніколи не будуть шукати схвальних відгуків і лайків щодо своїх відносин. Їм просто добре разом, а те що про їх союз думають фоловери, не має ніякого значення. Спробуйте замінити перегортання новинної стрічки в соцмережах на романтичну прогулянку з коханим.

Говоріть про все

Однією з найважливіших складових гармонійних відносин є вміння бути абсолютно відвертим зі своїм партнером. Щоб не сталося у вашому житті, які б переживання вас не мучили, намагайтеся завжди ділиться цим зі своєю другою половинкою.

Проводьте кожен день разом

Про користь спільного дозвілля кажуть навіть вчені. При цьому зовсім не важливо - проведете ви час в кіно або на кухні за приготуванням вечері. А недавнє дослідження в даній області показало, що сімейні пари, які хоча б кілька годин на день займаються чимось разом, набагато щасливіші за тих, хто не має такого досвіду.

Будьте альтруїстами

Вчені стверджують, що люди, які здатні на безкорисливі вчинки заради інших, набагато щасливіші. Це правило стосується і відносин. Чим більше ви будете робити для свого партнера, тим більше будете отримувати натомість. При цьому буде міцніти не тільки рівень взаєморозуміння і поваги один до одного, але і почуття.

Робіть компліменти

Дослідники встановили, що особливістю всіх щасливих пар є їхнє вміння підтримувати один одного компліментами. При цьому абсолютно неважливо, захоплюєтеся ви новим костюмом чоловіка або його кулінарним талантом, головне, робити це якомога частіше.

Джерело: 4mama.ua