Свою нападницю до поліції 16 січня доставив сам потерпілий — 37-річний володимирчанин, водій таксі. Молодиця зізналася, що разом із племінником хотіли заволодіти грішми, а тому й наважилися на зухвалий злочин.

Відпочиваючи в одному з кафе в селі Озеро Володимирецького району, 25-річна тітка зі своїм 19-річним племінником, фантазію яких розбурхав алкоголь, вирішили пограбувати місцевого таксиста. Тож задум вирішили втілити в життя того ж вечора.

Близько першої години ночі, після чергової дози cпиртного, вони зателефонували до диспетчера таксі і замовили поїздку до районного центру. Виїжджаючи із села Озеро, хлопець попросив зупинитися. Коли водій пригальмував, той накинув йому на шию зашморг із дитячої скакалки, яку напередодні нападу купив у магазині.

Однак водій не розгубився, швидко звільнився і почав діставати биту з-під сидіння. Молодик чимдуж чкурнув, забувши про свою тітку-напарницю. Та і зізналася про бажання наживитися на чоловікові дорогою до відділку поліції. Згодом туди навідався із горе-поплічник.

У сумочці 25-річної місцевої жительки слідчі виявили ніж та лак для волосся.

За фактом розбою за попередньою змовою осіб у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України та вже повідомили нападникам про підозру у вчинені злочину. Крім того слідчі Володимирецького відділення поліції звернулися із клопотанням до суду щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу.

За скоєне розбійникам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до десяти років.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

pic