Жителів Здолбунівщини, Демидівщини та Варашу вчора, 18 січня, затримали поліцейські з наркотиками. За чотирма фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Близько 13 години оперативники Здолбунівського відділення поліції зупинили на вулиці Княгині Ольги 30-річного місцевого жителя. У кишені його куртки поліцейські виявили купюру номіналом п’ять гривень з вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, ззовні схожу на наркотичну речовину первитин.

У 49-річного жителя села Боремель Демидівського району поліцейські вилучили поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на рослину коноплі, вагою близько 20 грамів.

У під’їзді будинку на вулиці Полуботка у Рівному поліцейські помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду у 39-річного мешканця села Здовбиця Здолбунівського району виявили пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну, вагою близько два грами.

Крім того, на спецлінію «102» близько 18 години повідомили, що в дворі будинку на майдані Будівельників у Вараші на дитячому майданчику знаходиться невідома особа, яка ймовірно має при собі заборонені предмети. Слідчо-оперативна група у 29-річного місцевого жителя під час проведення поверхневого огляду в кишені куртки виявила паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на марихуану вагою майже 19 грамів.

За усіма фактами незаконного зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Усе вилучене направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.