Інфографіку про те, де найчастіше можна зустріти одиноких жінок і чоловіків, склали журналісти ((http://znaj.ua/news/regions/88689/ukrayinkam-poradili-de-shukati-cholovika.html)(Знай.ua)), промоніторивши статус "в активному пошуку" в соцмережах у всіх обласних центрах України і в Криму.

За словами експертів, сьогодні в Україні сильно змінилися методи знайомства. Якщо раніше українці зустрічали свої "другі половинки" в основному на навчанні і на роботі, то тепер - в соцмережах, а також по лінії АТО.

Сьогодні найпопулярнішим способом познайомитися є соцмережі. Колись такі популярні сайти знайомств залишились в далекому минулому. Їм на зміну прийшли соцмережі, де можна за допомогою фотографій, статусів і друзів зібрати 80% інформації про людину, кажуть експерти.

Також дуже популярні знайомства з військовими. Деякі дівчата йдуть заради цього в волонтери чи допомагають у військових госпіталях. Є також сайти "АТОшних знайомств", а також відповідні групи в тих же ж соцмережах.

Саме тому журналісти використовували соціальні мережі для складання інфографіки. Виявилось, що найбільше самотніх жінок живе в Києві і Харкові. А одиноких чоловіків найбільше живе в тих же ж містах - Києві і Харкові, а ще Одесі та Дніпрі.

Отже, згідно з інфографікою, найбільше одиноких українських сердець б'ється в столиці України та Харкові.

pic