У 36-річного мешканця Вараша та 25-річного здолбунівчанина поліцейські виявили марихуану та первитин. За усіма фактами зберігання наркотиків відкриті кримінальні провадження за частино 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

На вулиці Пересопницька у Рівному в ході проведення поверхневої перевірки у 26-річного мешканця обласного центру поліцейські виявили пристрій для вживання канабісу та використаний шприц із залишками невідомої речовини. А на території автовокзалу у 36-ти та 35-річних рівнян вилучили згортки з речовиною рослинного походження вагою два грами кожен.

Під час обшуку в квартирі 36-річного жителя Вараша поліцейські вилучили три пакети із вмістом речовини, зовні схожої на первитин. Крім того, у Здолбунові на зупинці громадського транспорту оперативники зупинили 25-річного мешканця села Білашів. У кишені його куртки поліцейські виявили пристрій для куріння марихуани з вмістом нашарування речовини чорного кольору.

Усе вилучене направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.