Санчата, ковзани та лижі - це вже стандартний набір для зимових прогулянок. (*Сьогодні ми пропонуємо ТОП-7 забав для дітей і дорослих аби ваш відпочинок був різноманітним та веселим.*)

Сніг нам у поміч

Ліпимо не лишень сніговиків: можуть бути і собачки з котиками, ваші домашні улюбленці, мама з татком і т.д. Аналог пластиліну, тільки у більшому масштабі та проекції.

pic

12 місяців або пікнік на снігу

Поспішу заспокоїти - сидіти на снігу необов'язково. Візьміть стільчики та стіл, розведіть багаття. Для дорослих може бути шашлик, для малюків - самовар або термоси із чаєм. Бутерброди або печиво та цукерки. Радощам малечі не буде кінця-краю, головне слідкувати, аби не переохолодитися ні діткам ні дорослим.

pic

Крижане диво

Хто сказав, що форми для гри в піску варто заховати до літа? Беремо воду, зафарбовуємо її звичайними фарбами або харчовими барвниками і розливаємо у формочки. Два кінці шнурівки занурюємо всередину. петельку залишаємо ззовні аби потім неї чіпляти фігурки на будь-що. Гайда до морозильної камери або ж просто за вікно, на підвіконня бажано, щоб останнє робили батьки! Коли фігурки замерзли ними можна прикрасити кущі, дерева або ж і ялинку посеред двору. Яскраві льодові фігурки приємно здивують всіх.



pic

Сніг не тільки жовтий

Залишилася вода після останнього експерименту? Заливайте її до пляшки, у корочку батьки пробивають гвіздочком декілька дірочок і йдемо на вулицю. І ось тут починається політ вашої фантазії - весь двір то ваш мольберт! Малюйте на снігу кумедні картинки, героїв або ж просто розмалюйте білий сніг у різнокольорове розмаїття. Буде весело всім!

pic

Крижана мозаїка

Ваш помічник у цьому занятті все та ж кольорова вода. Тепер вам знадобляться надувні кульки. Всередину заливаємо нашу кольорову воду, заморожуємо, опісля - знімаємо кульки. І ось цю кольорову мозаїку беремо на прогулянку. Сніг - ваша дошка, кольорова мозаїка - ваш орнамент. Викладаємо на снігу все, чого душа забажає.

Тир сніжками

Гра в сніжки надто проста для вас? Спробуйте влаштувати тир! Виставте різноманітні пластикові пляшки, фігурки та жбурляйте по ним сніжками. Хто зіб'є найбільше - отримує символічний приз: солодощі або ж звання найкращого зимового стрільця.

pic

Розчищаємо дорогу

Дитина певно не раз бачила, як двірник розчищає дорогу у дворі. Ніби й не веселе заняття, проте якщо організувати змагання між дітьми - зовсім інша справа! Видайте кожній дитині по пластиковій лопаті, розділіть кожному по шматку засніженого двору - і вперед до пригод. Хто першим розчистить свій шлях - той переміг і може в якості подарунку отримати медаль. Шоколадну.

pic

Приємної прогулянки!