Під час новорічних канікул та з настанням морозів багато з нас “впадають в сплячку”, вважаючи ноутбуки, ТВ і дивани кращими за прогулянки та активний спосіб життя. В результаті зима практично викреслює нас з нормально темпу життя, позбавляючи маленьких радощів і задоволень. Як жителі Рівного звикали до звичного темпу життя та позбавлялись ліні?

Олексій 34 роки, офісний працівник: - Для мене повертатись на роботу та починати там дійсно працювати було надзвичайно катастрофою . Не знаю чи то з часом чи завдяки чудовим колегам але цьогорічна лінь вже пройшла.

Ірина 20 років, студентка: - Я дуже активно провела ці зимові свята гуляла з друзями, ходила в кіно а ще на каток. Скоро на навчання, тому думаю після святкової ліні не буде, а якщо буде, то неодмінно придумаю щось нове, надзвичайне та цікаве для себе але точно не лінитимусь.”

Олександра 37 років, продавець – консультант: - В моїй роботі особливого фізичного навантаження й нема , але все одно приходиться перелаштовувати себе з постійного переїдання і сплячки на роботу . Найбільше мені допомагала улюблена ритмічна та весела музика.

Оксана 23 роки, економіст: - Я думаю, що головне не сидіти на місці, тому ще до кінця відпустки влаштовувала собі прогулянки на свіжому повітрі. Почати бігати вранці завадила погода. А ще пропоную подивитись якусь комедію або атмосферний різдвяний фільм, тоді точно ніяка лінь не завадить знову повертатись на роботу.

Світлана 34 роки, косметолог: - О так, передсвяткова лінь була, але треба дарувати красу клієнтам, тому швидко і не замітно її позбулась. То тепер знов ходжу на роботу з хорошим настроєм і радію життю. Надія 26 років, дизайнер манікюру:

- Мені було тяжко після свят знов виходить на роботу та й клієнток зараз мало, точніше майже нема. тому свою після святкову лінь ще не перемогла. Думаю, може з часом вона пройде сама. А як ні то підуть клієнтки і думати про неї вже й не прийдеться. Іван 22 роки, бармен:

- Яка там лінь , в мене її і не було , бо всі свята пропрацював . А людям раджу не накручувати себе і бути активними.

Олег 39 років, підприємець:) - Да, дійсно після свят робота не робиться, але знаєте пересилюєш, переконуєш, заставляєш себе якось і потихеньку повертаєшся в робочий процес. А так то чай м’ятний чай підбадьорював.