(*Свято - це те, що живе всередині нас, наші відчуття, бажання, мрії. І в кожної людини є своє улюблене свято. Тому ми вирішили дізнатися, які свята є найважливішими для рівнян та чому?*)

Олена Для мене найважливішим святом є Пасха. А все тому, що це релігійне свято з певними сімейними традиціями.

Віталія Пасха, так як вона в мене асоціюється з воз'єднанням родини, друзів.

Дмитро Я вважаю, що це Пасха. Чому Пасха? Бо у таке свято всі рідні мені люди збараються разом, а особливо люблю,коли ми всі з'їжджаємось у село до бабусі.

Юлія Різдво , народження,прославляння Ісуса для спасіння світу , тому, що це особливе свято для душі.

Жанна Для мене найважливішим святом є Пасха або Христове Воскресіння.

Марія Пасха, бо завдяки Воскресінню є сенс життя.

Вадим Особисто для мене важливим святом є Новий Рік, так як він приносить веселі та хороші емоції, асоціюється з початком чогось нового.

Василь На мою думку, найважливішим святом є Пасха або Воскресіння Христове.

Наталія День народження. Це період переосмислити пройдений час та внести корективи у своє життя.

Вікторія Найважливіше це день народження. Бо кожен раз я стаю на рік старша.

Юрій Для мене є два великих свята. Це Різдво та Пасха. На одному і з свят Христос народився,а на другому Воскрес,я відаю перевагу другому,так як Христос єдиний хто Воскрес. Більш ніхто. Навіть його учні та Апостоли. А народилися ми всі. І всі помремо, але воскреснути не зможемо.

Анна Окремого одного свята немає, люблю і ціню всі свята. Можливо трошки більше з усіх Різдво Христове - за його велич, за колядки, за Різдвяну ялинку та чарівну атмосферу.

Єва Пасха. Бо це найбільш атмосферне свято з якимось етнічним таким українським духом. Збираємося усією родиною, готуємо купу смакоти, радіємо весні.

Руслан Єдиного свята майбуть не виберу. Є багато подій, які мені важливі. Якщо з позиції громадянина, то майбуть - День захисника України. Якщо з позиції сім'ї, то можливо Пасха. Хоча дуже люблю Івана Купала.

Еліна Для мене особисто найважливішим є Різво та Новий Рік. А причин цього досить багато. Це світлі, добрі й сімейні свята. Вони майже завжди супроводжуються зустрічами із друзями, кумами та далекою ріднею. І як же ж без маленьких подаруночків та солодощів.

Марія Для мене важливими та душевними є два свята - це Різдво та Великдень. Адже ці свята об'єднують усю родину, забуваються усі негаразди, образи, народжується віра на щось краще, віра у добро. У ці свята набираєшся нової сили, очищуєся духовно. Ці неймовірні відчуття не передаються словесно.До даних свят найбільше готуєшся, і коли вони приходять, то з ними приходить і радість.

Наталія Для мене найважливішими святами є день народження моїх діточок, тому що вони ж і є найважливіше у моєму житті та мабуть і житті кожного.

Катерина Якщо день народження -це свято, то тоді саме це. В цей день з самого ранку хороший настрій, купа подарунків, дзвінків, зустрічей, які приносять лише приємні яскраві відчуття.

Валентина Для мене найважливіше свято - це день народження моє та близьких мені людей, Різдвяні свята та Пасха, річниці.