24 січня о 02:25 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Ситне Радивилівського району.

За вказаною адресою негайно були направленні чергові відділення вогнеборців 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів та 2-го державного пожежно-рятувального поста села Козин Радивилівського району. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, покриття та перекриття шлакоблочного житлового будинку розміром 16х7 метрів було повністю охоплено вогнем. Що свідчило про занадто пізнє виявлення пожежі.

НАГАДУЄМО: Пожежа на Рівне нщині : загорівся приватний будинок, є загиблий

На гасіння з різних сторін бійці ДСНС подали два водяні стволи. О 03:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:40 повністю ліквідувати. Вогнем знищено 60 метрів квадратних покриття та 40 метрів квадратних перекриття будинку, також речі домашнього вжитку в одній із кімнат.

Ще до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів, сусіди винесли з палаючої оселі 50-річного сина господарки громадянина Олександра. Чоловік вже не подавав ознак життя. Також отримала опіки ІІ-го ступеня лиця та лівої верхньої кінцівки господиня будинку 80-річна громадянка Ніна. На ліквідацію пожежі було задіяно 9 рятувальників та дві пожежні автоцистерни. Причина пожежі, що призвела до трагедії встановлюється.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

pic

pic

pic