Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно бухгалтера державного коледжу, який привласнив та розтратив преміальні виплати вчителів.

Рівне нською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо одного із бухгалтерів державного професійного навчального закладу міста за фактом підробки офіційних документів та розтрати майна.

Зібраними під час досудового розслідування доказами встановлено, що у листопаді 2013 року бухгалтер одного із державних коледжів підробила офіційні документи, внісши до них відомості про виплату преміальних коштів працівникам закладу, тоді як фактично зазначені кошти останнім не виплачувались. Такими діями було розтрачено державні кошти на загальну суму близько 50 тис грн.

Потерпілими у кримінальному провадженні визнано понад 60 осіб. Підозрюваній особі за погодженням із Рівне нською місцевою прокуратурою інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України (службове підроблення та розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем). Обвинувальний акт по суті буде розглядати Рівне нський місцевий суд.

Інформує прес-служба Рівне нської місцевої прокуратури.