На 51-му році пішла з життя заступник начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради Ніна Миколаївна Боліщук.

Ніна Миколаївна Боліщук народилася 6 липня 1966 року. Закінчила Харківську національну юридичну академію; за фахом - юрист. Працювала в системі соціального захисту населення з серпня 1984 року і пройшла в ньому шлях від рядового працівника до заступника керівника.

З травня 1993 року – заступник начальника відділу соціального забезпечення Рівне нського міськвиконкому, з січня 1999 року – заступник начальника управління соціального захисту населення Рівне нського міськвиконкому, а з вересня 2002 року до останнього дня – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.

Суміщала основну роботу з науковою та викладацькою діяльністю, працювала старшим викладачем кафедри спеціальних юридичних дисциплін у Рівне нському інституті Київського університету права.

За багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у справу розвитку системи соціального захисту міста Ніна Боліщук була неодноразово нагороджена грамотами та подяками виконавчого комітету Рівне нської міської ради, почесними грамотами Рівне нської обласної ради та Міністерства соціальної політики України. Переможниця міського конкурсу «Жінка року-2005».

Інформує газета "7 днів"