(*День Ангела - це особливе свято для кожної людини, адже це свято нашого Ангела-охоронця.*)

26 січня свій День Ангела відзначають власники імен Петро та Максим.

Значення імені Петро

Петро завзятий, свідомий, слухняний. Він часто дозволяє недооцінювати себе, експлуатувати, одержувати менше, ніж заслуговує. Він чутливий й емоційно уразливий. Петро завжди мріє про ідеал в любові, дружбі, досягненні мети, а тому часто живе уявою. Це романтик, однак, може бути тираном, власником і тонким месником. Петро не жорстокий, проте не пропустить нагоди звести рахунки - хоча б для того, щоб все в цьому житті розставити по місцях: він взагалі любить порядок!

Прямолінійний, відвертий, запальний, не мстивий і не злопам'ятний. За темпераментом сангвінік. Не здатний на компроміси, гордий, зневажає нікчемних і дріб'язкових людей. Наділений аналітичним і синтетичним складом розуму. Завжди і у всьому прагне бути першим. Його часто підводить слабка інтуїція.

Часто вибирає собі рід занять, який не відповідає його здібностям і нахилам, тому рідко досягає вершин кар'єри і професійних успіхів. Чужих порад не сприймає, все вирішує по своєму розумінню. Не володіючи сильною волею, прагне керувати, впливати на хід подій і не завжди отримує позитивний результат. Врівноважена психіка допомагає йому стійко переносити невдачі.

Значення імені Максим

Максим завжди впевнений в собі, іноді він може бути навіть зарозумілим. І, тим не менш, він завжди просто відмінно розбирається в інших людях і звичайно вміє залучити всіх саме на свою сторону.

Прекрасне розуміння психології і фізіології часто дозволяє йому навіть маніпулювати багатьма людьми. З людей з таким прекрасним ім'ям виходять просто відмінні підприємці, іноді фінансисти, і чудові політичні діячі.

Чисто зовні Максим завжди вміє бути неймовірно стриманий, які ніколи не показує своїх емоцій, хоча цілком здатний вкрай болісно реагувати на образу або інші неприємності. Але будьте впевнені з боку цього ніколи не помітно.

Він завжди володіє прекрасним дуже гострим почуттям гумору. А ось дар переконання в найпершу чергу може спрямовувати саме на жінок, часто залучаючи їх на свою сторону практично в будь-якій справі.