Українці масово віджимаються. В соціальних мережах запустили новий флешмоб на підтримку учасників АТО, які повертаються з війни з посттравматичним синдромом. Управління ((https://www.facebook.com/serhii.merchuk/videos/1217269995046820/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=1&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137&live_video_guests=0)(патрульної поліції Рівного)) отримало естафету #22PushupChallenge від 79-тої окремої десантно-штурмової бригади.

Щоб привернути увагу на регіональному рівні в Рівне нській області патрульні передали естафету 22pushupchallenge Головному Управлінню Національної Поліції в Рівне нські обл. та генералу Присяжнюку Валерію Павловичу, Головному управлінню ДСНС у Рівне нській області і їх очільнику генералу Круку Сергію Івановичу. Ну і щоб тема була піднята на найвищому рівні Голові Рівне нської обласної державної адміністрації Муляренку Олексію Віталійовичу.

НАГАДУЄМО: В соціальних мережах запустили новий флешмоб на підтримку учасників АТО [ВІДЕО]

Аби підтримати воїнів, які повертаються з АТО та нерідко зазнають психологічних травм, українці віджимаються 22 рази.

Ця цифра фігурує неспроста. Дана акція надійшла до України із США, де, за підрахунком департаменту в справах ветеранів, протягом 2014 року 22 ветерани щоденно вчиняли самогубство.