Потрібен нам телевізор чи ні? Розбіратися у цьому вирішив рівнянин Анатолій.

У одній із рівненській груп "ВИЛКА-мікс" Анатолій розповів, що нещодавно декілька його знайомих зізналися, що у них вдома немає телевізора.

"Так навіщо потрібен цей зомбоящик» - говорили вони. З одного боку, це здається дикістю - в ХХI столітті відмовлятися від досягнень прогресу. А з іншого потрібен нам телевізор чи ні? Давайте розберемося! Прошу рівнян пройти опитування та висловити свою думку в коментарях."- запропонував Анатолій.

Понад 2 тисячі рівнян взяли участь у опитуванні.



pic

pic

Олександр: Комп'ютер давно замінив телевізор (років з 5 тому), всі фільми які хочеш вибираєш сам, дивишся у зручний для тебе час і без реклами і до того ж в неті фільми виходять значно швидше ніж на тв. Новини дивишся лише ті, які тебе цікавлять, при чому маєш можливість вибрати різні канали надходження інформації для більш об'єктивної оцінки. Тому як на мене ТВ - це вже минуле століття, у ньому нема сенсу.

Христина: Не уявляю життя без ТВ,довго за компом не можу знаходитись,нудно стає,а поклацати канали -це святе.Дивлюсь переважно різні шоу і передачі,новини,фільми і серіали на планшеті).

Олеся: Немає ТВ взагалі, бо немає часу його дивитися. У вільний час читаю книги. Фільми дивлюсь в неті. Вважаю що краще займатися саморозвитком, а не просто "вбивати" вільний час, дивлячись телевізор.

Тарас: А в мене в кожній кімнаті телевізор. Як так жить і не знать шо в світі робиться - хто його знає. Новини також читаю на фейсбуці. Той же новий фільм подивитись на компі і на великому екрані телевізора - різні речі.

Думки рівнян розділилися, але все ж більшість телевізором користується та не уявляє свого життя без нього. А ви?

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ