Відео з ним в інтернеті бачили ті, хто зараз так само носять військову форму. Його впізнають навіть далеко від Рівного. Як рівненський «Чьоткій паца» Іван Мартинов опинився на cході та чому пішов у армію – в ексклюзивному інтерв’ю Rivne1.tv .

Рівнянин Іван Мартинов, якого вся Україна знає, як «Чьоткій паца», підкорив мільйони користувачів інтернету простотою та невимушеністю суджень про те, що хвилює кожного: ситуація в країні, курс гривні, вартість проїзду у громадському транспорті, мобілізація. Відео з його роздумами ставали настільки популярними, що й сам «Чьоткій паца» став персонажем гумористичних шоу.

Саме тому багатьох по-справжньому ошелешила новина: Іван Мартинов пішов служити за контрактом у армію. Що спонукало його до цього кроку, він розповів rivne1.tv.

- Чому вирішили піти служити за контрактом?

- Треба боронити Україну. Підписав контракт поки на три роки. Служу в артилерії, у 24 окремій механізованій бригаді.

- Як почуваєтеся на службі?

- Почуваюся добре. З Україною в серці.

- Чому саме армія?

- Насправді хотів піти на строкову службу, але не взяли. А тут після двох місяців навчання підписав контракт. Місяць служу на сході, в Донецькій області.

- Почуття гумору допомагає?

- Так, без цього ніяк. Настрій у всіх хороший.

- Як зараз забезпечення у армії?

- Погано. Правда тепер потрібно буде шукати допомоги, сам не в змозі. Потрібні нормальні берці, рюкзак парамедика (в добровольчих батальйонах був парамедиком, може і тут потрібні будуть моїй здібності), тактичні рукавиці.

- Що б хотіли сказати рівнянам?

- Все буде добре. З нами Бог. Україна переможе.

pic