"Музика - це наше життя..."

Розкажіть, коли утворилися і чия ідея була? Гурт Man-Gust (м. Рівне ) заснований у вересні 2012 року п’ятьма веселими і розгільдяйними хлопцями: Річардом, Кучаменом, Алехандро, Коледжіо та Ігорем. Назву придумав саме Ігор, перший барабанщик гурту. Йому приснилось, що він душив уві сні кобру. А хто, як не МАНГУСТИ, це роблять найкраще. Так і пішло… Ми зразу ж вирішили, що музику будемо грати в стилі Hard-rock.

Яка пісня принесла Вам популярність на теренах Рівне нщини і не тільки? Починали ми з пісні "Буряк"... Щодо популярності, то певно це буде "Тракторист"...

Де відбувся Ваш перший виступ? Це було місто Дубно, в пабі. А якщо говорити про Рівне , то це було в кафе "Рандеву", там проводили батли між молодими гуртами. На одному із таких батлів власне і був наш перший виступ.



pic

Чи брали участь у Всеукраїнських фестивалях? Це був фестиваль "Тарас Бульба", а на інші фестивалі нас поки не беруть.

Вас не запрошують тому, що не знають? Чи є інші причини? Нам відмовляють, кажуть, що ми не формат. На деякі фестивалі не взяли за брак місця на головній сцені. А ви самі розумієте, що нам простіше відмовити, аніж гуртам всеукраїнського рівня.



pic

Ваш райдер та ціна за виступи? В нашому райдері немає нічого такого особливого, все необхідне для виступу гурту. Ціна... не можна сказати якоїсь конкретної суми... договірна, можна сказати.

Чия ідея була піти на шоу Х-фактор? Ідея була піти на шоу у всіх. Але нам не сподобалися умови і ставлення, і знову-таки ми всі разом вирішили піти з цього шоу.

Чи влаштовував ваш гурт тур містами України? На даному етапі ми не настільки відомі, як би нам цього хотілося) і їхати в тур дуже складно) Зараз ми їздимо грати в інші міста по запрошеннях. В основному - це паби. Ми грали в Луцьку, Івано-Франківську, Буковелі, Тернополі, Хмельницькому, Києві, Вінниці, Чернівцях.

У вас був спільний виступ з оркестром "Brevis". Чи практикували ще виступи з іншими музичними виконавцями?" Ми виступали ще з Луцьким оркестром "SoundBliss".

Музика для вас хобі чи робота? Музика - це все наше життя.

Окрім того, що Вас можна послухати, віднедавна вас можна і побачити... Розкажіть про це В Рівному знімають серіал "Я хочу рокера", до якого ми написали саундтрек. З режисером цього серіалу ми неодноразово знімали відеоряд до наших пісень. Серіал "Я хочу рокєра" - це історія про життя і музику. Про музику, яка надихає на життя, і життя, яке спонукає до музики. Сучасні реалії рок-гуртів, їх несприйняття соціумом, складнощі визнання, творчі кризи, успіхи, розлади і досягнення командного духу. Шлях музиканта - це все далеко не просто, мріями ситий не будеш, але завдяки цим же мріям можна дійсно створити те, що буде вражати і надихати інших.



pic

Чи займаєтеся благодійністю? Якщо про наболіле... то благодійність в нашому випадку була яскраво виражена в організації музичного фестивалю в Рівному. А якщо говорити в цілому - ми займаємося благодійністю, але це ті речі, які треба робити, а не говорити...

Man-Gust — це:

1. Річард Гурич — вокал, гітара.

2. Коледжіо (Микола Бондарчук) — гітара.

3. Алехандро (Олексій Цимбалюк) — бас-гітара.

4. Кучамен (Андрій Кучанський) — саксофон.

5. Барабани — сесійно.