У Рівному 26.01.2017 вночі двоє зловмисників вчинили розбійний напад на працівника гуртожитку, що знаходиться по вулиці Литовській.

Застосувавши до останнього насильство та завдавши тілесні ушкодження, розбійники заволоділи мобільним телефоном та золотою каблучкою потерпілого, після чого зникли.

Правоохоронців викликали свідки. За лічені години нападників, які виявились знайомими потерпілого (обидва - раніше судимі), було затримано, а викрадені речі – вилучено.

За фактом вчинення розбійного нападу слідчими Рівне нського відділу поліції ГУНП у Рівне нській області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України та повідомлено обом чоловікам про підозру у вчиненні злочину.

27.01.2017 Рівне нським міським судом обрано стосовно обох підозрюваних запобіжний захід – тримання під вартою. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює Рівне нська місцева прокуратура.

Довідково: за вчинений злочин нападникам загрожує покарання у виді позбавлення волі від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Матеріали Рівне нської місцевої прокуратури.