Бойовики у середу продовжили обстріли українських позицій в районі Авдіївки, в тому числі із РСЗО БМ-21 "Град", станом на ранок вони вже чотири рази вдавалися до штурмів.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО , у середу сили російсько-окупаційних військ продовжили обстріли українських позицій поблизу Авдіївки. Противник застосовував реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", артилерію калібру 152 міліметри, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"Вночі окупанти здійснили спробу штурму наших позицій. Атака провалилася. Ворог відступив", - додали в повідомленні.

Також о 7 годині ранку російсько-окупаційні війська силами групи близько 30 осіб здійснили чергову спробу штурму. Противника зупинено. Бій триває. Ситуація уточнюється.

Водночас заступник командира бригади, яка утримує позиції на "Промці" Олександр Самарський уточнив "Українській правді", що за ранок відбулися вже чотири штурми.

"Станом на зараз бої тривають. Це був вже четвертий штурм за сьогодні. І він закінчився", - сказав він. На уточнююче питання Самарський розповів, що бойовики намагаються штурмувати ту позицію, яку втратили в неділю після того як невдало намагалися штурмувати українські позиції.

Водночас Cамарський уточнив, що бої тривають по всій "промці".

НАГАДУЄМО: Біля Авдіївки бойовики знову пішли у наступ

Євросоюз закликає негайно припинити бойові дії поблизу Авдіївки