Вчора, близько 22-ї години, на вулиці Князя Володимира інспектори зупинили автомобіль Audi A6, адже мали інформацію, яка свідчила про ймовірну причетність водія до вчинення правопорушень.

Патрульні, спільно з працівниками СБУ, виявили автомобіль, водій якого перевозив речовини, схожі на наркотичні, предмет, схожий на зброю та набої.

Охоронці порядку підійшли до автомобіля, щоб здійснити перевірку, однак водій на контакт не йшов, його поведінка не відповідала обстановці, викликала підозру. На законні вимоги інспекторів 28-річний водій належним чином не реагував.

Однак, завдяки професійним та злагодженим діям, патрульні затримали водія, застосувавши прийоми фізичної сили та спецзасоби.

Під час поверхневої перевірки автомобіля, на передній панелі, полісмени виявили пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. У присутності двох понятих слідчі здійснили огляд автомобіля та виявили у багажнику паперовий згорток, у якому знаходився предмет, ззовні схожий на бойову гранату Ф-1 та 58 патронів до стрілецької зброї.

Подальші обставини справи з’ясовуватимуть слідчі.

Інформує патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ.