Вечір у нічному клубі, день на борту корабля, подорож у інше місто чи навіть країну, пікнік на природі – варіантів проведення вечірки для майбутньої нареченої та її подруг сьогодні безліч. Проте особливо теплі свята виходять саме вдома.

Домашні вечірки сьогодні переживають другу хвилю популярності: у квартирах та будинках святкують не тільки дні народження та новосілля, а й навіть весільні урочистості. Тому, якщо вам хочеться по-справжньому затишного свята, організуйте дівич-вечір у себе вдома.



pic

Варіанти святкування

Класичний варіант для посиденьок нареченої з подругами – це піжамна вечірка. Такий формат свята – чудова нагода згадати підліткові роки, коли ви залишались на ночівлю одна у одної. Одразу ж попередьте своїх подруг, що ви запланували саме таку вечірку, тож нехай неодмінно візьмуть з собою зручні піжами та нічні сорочки. У програмі вечора – перегляд старих фото та цікавих фільмів, поїдання морозива, настільні ігри та незмінних хіт таких свят – бої подушками! Крім того, ви можете організувати кулінарну вечірку. Такий формат передбачає спільне приготування, а потім і смакування святковими стравами. А щоб цей процес пройшов ще веселіше, згадайте смішні історії з життя, підготуйте кілька комедій та обов’язково музику, яку ви любите.



pic

Крім того, ви завжди можете влаштувати дівич-вечір у форматі квесту, особливо, якщо ви живете у просторій квартирі або великому будинку. Заздалегідь підготуйте подарунки для кожної зі своїх подруг, заховайте їх у неочікуваних місцях та придумайте цікаві підказки, які б врешті-решт привели кожну з дівчат до свого презенту. Опісля можна почастувати подруг смачними закусками та десертами. Ще один варіант домашнього дівич-вечора – це майстер-клас. Подумайте, що саме було б цікаво виготувати власними руками і вашим подругам, і вам. Можливо, це буде декор на весілля, оздоблені рамки або альбоми для фото, чи, можливо, віночки з квітів. Заздалегідь перегляньте кілька відео в інтернеті та запасіться всім, що може знадобитись вам у процесі творчості.

Ідеальним варіантом домашнього святкування стане професійна фотосесія. Для цього вам необхідно буде не тільки знайти гарного фотографа, а й продумати тему зйомки. І хоча останнє, як за головною героїнею свята, слово буде за вами,не зайвим буде залучити до продумування теми фотосета і подруг. Чудовий вигляд на таких світлинах має вбрання та аксесуари в одному стилі.



pic

Меню

Традиційна їжа для дівич-вечорів – закуски, салати та інші легкі страви, а також кілька видів десертів, оскільки більшість дівчат небайдужі до солодкого. Якщо дівчата прийдуть до вас з ночівлею, варто буде подбати і про дві-три гарячих страви. Крім того, окремим пунктом на таких святах завжди йде алкоголь. Окрім соків та газованок, подбайте і про алкоголь: сумніваємось, що хтось з ваших подруг налягатиме на горілку чи віскі, тому зосередити увагу краще на шампанському, вині, мартіні, а також коктейлях, які можна зробити з цих напоїв. Якщо ж приготування їжі не входить до ваших планів, завжди можна буде її замовити з доставкою додому. Що саме брати – повноцінні страви, піцу чи суші – залежить від вас та формату вашого дівич-вечора.



pic

У що вдягтись?

Як і у випадку з частуванням, тут теж все залежатиме від того, який саме варіант ви обрали для цього свята. Для піжамної вечірки підійдуть нічні сорочки, зручні халати та піжами, для квесту – комфортний одяг у стилі кежуал, для фотосесії дівчата найчастіше обирають красиві, але не надто урочисті сукні або ж одяг в одному стилі.