(*Наближається найбільш романтичне свято року - День Святого Валентина. І всі жінки та дівчата вже задумуються, що ж подарувати своєму коханому. Тому, ми вирішили підібрати декілька варіантів незвичайних подарунків.*)

Обираючи подарунок потрібно взяти до уваги вік та уподобання чоловіка.

1. Якщо хлопцю ще немає 18 років.

Молодим людям до 18 років було б приємно отримати в подарунок популярну комп’ютерну гру, круті навушники, квитки в кіно і одразу разом переглянути фільм. З подарунків подорожче можна обрати МР3- плеєр, а ще краще – квиток на концерт улюбленої групи . Все залежить від смаків та вподобань молодої людини.

2. Хлопцеві 18-25 років.

У такому віці до кожного чоловіка вже потрібен свій індивідуальний підхід. Тому, це можуть бути квитки на гру улюбленої спортивної команди, на концерт чи виставу, книга, щось із електроніки, красивий светр чи футболку, екіпірування й аксесуари для риболовлі або полювання, спортивний інвентар чи одяг.

3. Від 25 і вище.

Вік, коли молоді люди вже замислюються про сімейний стан, тому хорошим подарунком стане пов’язаний своїми руками светр або шарф. Доречним стане і набір інструментів. Також можна подарувати годинник, шкіряний гаманець чи ремінь.

Ось ще декілька цікавих варіантів подарунка до дня закоханих.

Романтична вечеря



pic

Влаштувати коханому чоловіку романтичний вечір із свічками, його улюбленими стравами, хорошою музикою і головне із приємною атмосферою. А як це зробити детальніше можна прочитати тут.

Подарунковий сертифікат

Сьогодні актуальним подарунком став сертифікат на певну послугу, товар чи розвагу. Для чоловіка це може бути сертифікат на прижок з парашутом, абонемент в басейн чи спортзал, романтичний квест.

Якщо ж ви хочете здивувати коханого, то можна зняти заздалегідь номер в готелі і привести його туди ввечері, нічого не кажучи. Навчіться до цього дня танцювати стриптиз або танець живота і продемонструйте своє вміння. Такий сюрприз обов'язково сподобається вашому чоловіку.

Також, є ще такий варіант - замовте кінну прогулянку. Все залежить від місця вашого проживання, можливостей і фантазії.



pic

Якщо ж стан фінансів не дозволяє організувати щось солідне, обмежтеся власноруч випеченим тортом у формі сердечка, свічками та вином - для цього не потрібні великі витрати.

І пам'ятайте, що головним у цей день є ваші емоції та почуття один до одного.