Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овнів чекає оригінальний поворот подій, яким варто вчасно і правильно скористатися. Не варто нервувати, самовладання буде на вашу користь. У відсутність досвіду, спрацює прикмета «новачкам щастить». Можливий непередбачений віраж у спорі, нараді, публічному виступі. Можна несподівано отримати потужну підтримку або зіткнутися з сильним опонентом. Прагнення до незалежності бажано врівноважити повагою до партнера, договором, або до загальних правил, вічним істинам, вічним цінностям.

Тельцям краще утриматися від глобальних заходів і орієнтуватися на вимоги моменту. Сьогодні вітаються конкретика і щирість. Не можна боятися, сумніватися, відступати назад, саме сміливість і напір забезпечать вам безпеку і успіх. Можлива схильність до спонтанних реакцій, особливо, якщо ви в глибині душі співчуваєте подій. Натхнення добре спрямувати на експромт чи освоєння нового справи. Незвичайна завдань вирішиться в гранично короткий термін під впливом натхнення або азарту.

Для Близнюків події дня пов'язані з хвилюючою новизною. Не рекомендується пасувати перед труднощами і відкидати можливості. Це день позитивного кризи, що дозволяє «взяти бар'єр» і вирватися на новий рівень. Вирішити будь-які проблеми в найкоротший термін вам допоможе власний багатий досвід, але і щасливий випадок не раз буде на вашій стороні. Відмінний момент для повернення в групу однодумців. Якщо з кимось із друзів шляхи розійшлися, це не завадить вам залишитися в приятельських стосунках.

Ракам зірки радять не зупинятися на досягнутому, так як цей день дозволяє багато чого добитися «на одному диханні». Будь-які коментарі, що не варто розглядати як істину в останній інстанції, не виключено, що ви підкорите намічену вершину не завдяки, а всупереч чужих порад. У той же час, не варто намагатися охопити відразу весь обсяг робіт, або розкрити за один раз весь наявний потенціал: результатом переоцінки сил може стати нервове виснаження, фізичне перенапруження, травма, стрес.

Левам зірки радять сміливо йти вперед і не сумніватися в своїй правоті. Нагородою може стати надихаюча знахідка, довгоочікуване визнання, відкриття шляхів, відновлення зв'язків. Непорозуміння будуть короткочасними і багато в чому підуть вам на користь, - наприклад, стрес або спір допоможе швидше засвоїти нові знання. День важливий для визначення «лінії горизонту» на найближче майбутнє, допомагає оновити платформу для спілкування з друзями, впливовими популярними персонами, потенційними партнерами.

Дівам не варто втрачати віру в успіх, але краще приготуватися до того, що вона прийде незвичним шляхом, «не з того боку». Можливо, вам доведеться починати заново, застосувати в незвичайному ключі свої професійні або аматорські навички. Не виключено іспит на спритність, сміливість, винахідливість. Рутинні заняття на цей день краще не планувати: велика ймовірність сюрпризів, непередбачених перешкод. Можна знайти несподіване рішення складної задачі, продовжити серію випробувань або перетворень.

Терезам може піднести сюрприз оточення. Не виключено, що вас шокує чужу поведінку. Можливий бурхливий суперечка, цікавий діалог. Підсумки зустрічі, дискусії, суперництва можуть бути не такими, як очікувалося. В стабільних відносинах складуться передумови для виходу на новий рівень. Спілкування вимагає чесності і прямоти, однак не варто нав'язувати свою позицію як єдино правильну, краще рахуватися з думкою сім'ї, партнера, групи, клієнтури, аудиторії. Не варто поспішати з підписанням угод.

Скорпіони можуть успішно використовувати цей день для освоєння нових або додаткових обов'язків, для набору досвіду, підвищення майстерності, поліпшення умов роботи. Кращим джерелом енергії буде прагнення подолати кризу, щось оновити, змінити, прискорити, відремонтувати, вдосконалити. В рутинних справах не уникнути сюрпризів, але саме вони можуть виявитися основним двигуном прогресу. Ситуація може змусити вас зважитися на експеримент, діяти екстрено і «в польових умовах».

Стрільців порадує впевнений прогрес у справах. Для повного успіху можуть стати важливими такі якості, як азарт, контрольований кураж, вміння вчасно зловити момент і довіритися нагоди. Особисті захоплення можуть тимчасово увійти в конфлікт з цілями групи, власні досягнення стати важливіше колективних – в цьому випадку, бажано знайти нову точку рівноваги між своїми і чужими амбіціями, переглянути ролі в команді. Можливий цікавий і значущий розмова з другом, дитиною, тренером, спонсором.

Козерогам варто порівнювати свої бажання і можливості. Разова ініціатива може трансформуватися в масштабний апгрейд, захоплюючий будинок або інші володіння. На хвилі натхнення ви можете зважитися на занадто великий фронт робіт, що загрожує перевтомою або перевитратою ресурсів. Бажано розраховувати свої сили і час. Не варто робити необачних заяв, давати нездійсненні обіцянки. Сімейний або виробничий криза піде на благо, якщо ви стресоустойчові, вмієте володіти собою.

Водоліїв можуть чекати пригоди в дорозі, несподівані повороти в ході спілкування або обмірковування важливої думки. Можливий гострий інтерес до мережевих новин, світу науки і техніки, нових облич в близькому оточенні, дискусіям на злободенні теми. Цікаві відкриття чекають програмістів, журналістів. Можливі клопоти у зв'язку з новим бізнесом, автомобілем, сайтом, навчальним циклом, каналом зв'язку. За кермом може проявитися схильність до зухвальству, перевищення швидкості, не виключені позаштатні ситуації на дорогах.

Риб зірки попереджають, що сьогодні не все піде згідно з розрахунками, не варто цілком покладатися на інтуїцію. На хід подій може вплинути цікава новина, непередбачений контакт. На перший план може вийти здійснення наміру, яке бачилося спочатку вам елементом далекого майбутнього. Можливо несподіване придбання, чергову зміну в бюджеті, позаплановий погашення боргу. Вдалими обіцяють стати придбання з області техніки, електроніки, програмного забезпечення.