(*День Ангела або Іменини - це духовний день народження людини, проте не менш важливий.*)

3 лютого свій День Ангела відзначають Іван, Анна, Максим, Євген та Ілля.

Значення імені Іван

Іван — активний і вольовий чоловік, що відрізняється завидною швидкістю реакції. За складом характеру Ваня — холерик, що вражає оточуючих своїм вибуховим характером.

Насправді характер людини по імені Іван дуже суперечливий. У ньому в однаковій мірі поєднуються слабкість і сила, відкритість і любов схитрувати, добродушність і підступність. Цей чоловік з честю виносить всі випробування завдяки своїй витривалості. До бажаної мети Іван йде спокійно і наполегливо, не звертаючи з прямого шляху. Іноді в моменти, коли до бажаного залишилося лише простягнути руку, Іван раптово відмовляється від цього.

Іван не сприймає компромісів. Він володіє високою моральністю, дуже відданий близьким. Якщо друзі допускають в спілкуванні з ним будь-який нечесний вчинок, то це дуже ранить Івана.

Значення імені Анна

Внутрішньо Анна безкомпромісна і правдолюбива, а з зовнішнього боку — це справжній шибеник. По своїй натурі Анна — клопотуха. Мов пташка вона невтомно в’є своє гніздечко, намагається з однаковим запалом і на роботі, і вдома. Їй властиво жити не тільки своїми, але й чужими клопотами. Так чи інакше, ця дівчина прагне проявити себе як жертовна натура. Однак це не заважає залишатися їй акуратною і уважною.

Анна просто випромінює доброту. Це головна якість її характеру і проявляється вона з дитинства. Внутрішня енергія Анни виливається в віру, милосердя і розуміння оточуючих. Саме тому дівчина здатна на любов до хворого, п’є або невдасі. Причому про свій вибір дівчина не пошкодує ні разу і буде покірно нести свій хрест, присвячуючи своє життя допомозі нещасному. Анна здатна повернути людині прагнення жити, боротися і радіти досягнутому. Все, що відбувається навколо, незмінно хвилює Анну. Вона завжди в центрі подій.

Значення імені Максим

Максим завжди стає впевненою в собі людиною, іноді він може бути навіть зарозумілим. І, тим не менш, він завжди просто відмінно розбирається в інших людях і звичайно вміє залучити всіх їх саме на свою сторону.

Прекрасне розуміння психології і фізіології часто дозволяє йому навіть маніпулювати багатьма людьми. Чисто зовні Максим завжди вміє бути неймовірно стриманий, який ніколи не показує своїх емоцій, хоча цілком здатний вкрай болісно реагувати на образу або інші неприємності. Але будьте впевнені з боку цього ніколи не помітно.

Він завжди володіє прекрасним дуже гострим почуттям гумору. А ось дар переконання в найпершу чергу може спрямовувати саме на жінок, часто залучаючи їх на саме свою сторону практично в будь-якій справі.

Значення імені Євген

У Євгена дуже добре розвинена інтуїція, він вміє помічати найменші деталі, які допомагають йому бути в курсі всіх подій. Володар імені Євген відмінно розбирається в абсолютно різних питаннях. Євген дуже різнобічно розвинена молода людина, з якою приємно вести бесіди на будь-які теми. Євген — витончений і безпристрасний чоловік.

Євгену легко бути душею компанії, тому що завжди до місця може розповісти жарт, анекдот, цікаву історію. Його комунікабельність, артистичність та інтелігентність прикрашають будь-яку вечірку або раут. Не любить рутинну роботу.

Євген не любить перешкоди на своєму шляху, часто не вміє і не дуже хоче їх долати. Тому володар імені Євген не любить творчу діяльність, вважає за краще логічні і послідовні дії. Він завжди чесно і сумлінно трудиться, але також не позбавлений честолюбства і постарається не упустити момент, коли зможе просунутися в кар’єрі.

Значення імені Ілля

Ілля артистичний та іронічний. Він сильно заглиблений в себе, а й співпереживати оточуючим теж здатний. Ілля — радник і вчитель.

У компанії Ілля веселий і товариський. Він легко спілкується з будь-якими людьми, не конфліктний. На перше місце Ілля завжди ставить свою сім’ю, хоча на недовго він може все ж забути про неї, послухавши порад друзів. Відштовхнути від сім’ї і близьких Іллю може холодність і зневага, які для нього просто нестерпні.

Ілля запальний, але швидко остигає. Після сварок він довго кається у своїй нестриманості. Імпульсивні вчинки Іллі часто тягнуть за собою невдачі і розчарування. Подолати їх чоловікові допомагає його відхідливість.

У Іллі добре розвинена інтуїція. Він здатний вірно оцінити обстановку, а, оцінивши її, чоловік швидко приймає правильне рішення і поставити перед собою мету. Але в досягненні мети дуже часто Іллі заважають всілякі дрібниці.