Першу виїзну церемонію одруження в рамках послуги «шлюб за добу» провели співробітники комунального підприємства «Щасливе місто». Військовий Володимир Воропай та волонтер Надія Пінхасова уклали шлюб в Будинку вчених.

Після експрес-весілля і настільки ж короткого - дводенного - медового місяця Володимир, незважаючи на важке поранення, продовжить служити. У планах молодої сім'ї - облаштувати свій будинок, повідомляється на сайті міськради.

За словами директора КП «Щасливе місто» Ольги Прудко, вартість послуги «шлюб за добу» для учасників АТО без виїзної церемонії становить 85 коп.

"Ми плануємо сформувати спецпакет для учасників АТО, щоб знизити вартість проведення виїзних церемоній," - зазначила директор підприємства.

Щодня послугою «шлюб за добу» цікавиться до п'яти чоловік. У всіх свої історії: комусь потрібно терміново виїхати за кордон, бувають сімейні обставини.

"Якщо більше людей стане цікавитися цією послугою - будемо розширювати штат. За консультацією в будні дні можна звертатися до нас, на вул. Сумську, 96. Наші фахівці готові проінформувати, допомогти з вибором місця і організацією весілля," - сказала Ольга Прудко.