Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овни можуть використовувати можливості цього дня для розширення кола знайомств, попередніх або повторних домовленостей, зустрічей з представниками державних установ і неформальних організацій. Ключовою подією дня може стати неоднозначне питання, несподіване рішення якого влаштує всіх учасників. Вдалий момент для розширення кругозору, роз'їздів, підготовки до подорожі. Може виникнути потреба піти вчитися, заново систематизувати знання або привести в порядок документи.

Тельцям варто подумати про корисне застосування знань і зв'язків, підтримати доброзичливий контакт з колегами, начальством, представниками бюрократії. Готовність вчитися, вміння спілкуватися та працювати з інформацією благотворно вплинуть на матеріальне становище, можуть допомогти у вирішенні життєво важливого делікатного питання. Можливі зміни у планах, посадової інструкції. Вам можуть запропонувати повторно повернутися до додаткових обов'язків, взяти на себе функції заступника або позаштатного співробітника.

Близнюків можна привітати з закриттям непростої сторінки біографії і відкриваються новими можливостями. Не варто сидіти склавши руки, якщо ваша мета пов'язана з наданням удачі або знань, розширенням кругозору, зростанням популярності. Сьогодні багато чого в ваших силах, ви не заблукаєте і не здасте позицій навіть на тлі впливових зіркових персон. Непорозуміння, інтриги, двоїсті ситуації ви також можете звернути на свою користь, але варто ретельно вивіряти стратегію, щоб уникнути колишніх помилок.

Ракам варто зробити акцент на поповнення знань і підтримці зв'язків. День дозволяє зміцнити інформаційні тили, порівнявши свій досвід з чужим, зібравши всі можливі відомості щодо актуального питання. Корисно відвідати профільний сайт за інтересами, за вашої професійної або навчальної тематики. Не варто відмовляти в допомозі оточуючим, включаючи колег: «благодійну акцію», як і всі інші дії, сьогодні можна обернути собі на благо, отримавши можливість спостерігати, зіставляти, вчитися новому.

Леви можуть присвятити день планування і контактам з однодумцями. Небажано занижувати свій потенціал, боятися уявних перешкод: задумане має всі шанси здійснитися, і навіть перевершити очікування. Краща стратегія - працювати в групі, або мати наставника, партнера, покровителя, представника. Можливо, варто повернутися до колишніх друзів, відвідати знайоме захід або мережеву майданчик. Командна робота дозволить делегувати частину своїх функцій іншим і зайнятися тим, що вам найбільше до душі.

Діви можуть опинитися перед необхідністю чергової перебудови, коригування планів або обов'язків. Для реалізації бажань необхідно працювати, постійно опановувати нове і вдосконалюватися, зміцнювати здоров'я, а також вміти ладити з людьми. Велику роль відіграють дружні зв'язки. День відкриває чудові перспективи, але можливі і пастки. Щоб не звернути на хибний шлях, виключіть будь-яку двозначність, не віддавайте свої принципи, не дозволяйте тримати вас в неведенні, невизначеності.

Терези можуть сміливо будувати великі плани, сподіватися на швидке виконання мрії. Не варто побоюватися активності конкурентів, чужої зверхності, заперечень партнера. При блискучому особистому потенціал і ексклюзивної підтримки, ви здатні багато чого добитися, і лише власна нерішучість здатна знизити ваші можливості. Зростають шанси на везіння, зростання популярності, успіх вільного проекту, вдалу навчання або кар'єру за кордоном або в іноземній фірмі. Нові надії можуть бути пов'язані з дітьми.

Скорпіонам зірки радять приділити увагу спілкуванню з людьми, що володіють в їх очах авторитетом. Може виникнути потреба в додатковому навчанні, більш тісному контакті з домочадцями, об'єднання зі старими друзями. Ладу або коригуючи плани, варто зробити акцент на оцінці можливих ризиків. Заслуговують на увагу питання профільної освіти, фінансування, юридичного захисту, моральної підтримки: чим вище ви піднімаєте планку, тим ретельніше повинна бути підготовка і міцніше страховка.

Стрільцям варто пам'ятати, що це день об'єднання, а не роз'єднання. Не варто відштовхувати від себе можливих однодумців, учнів, попутників. Хтось з них може зіграти у вашому житті важливу роль. Саме в цьому колі ви можете зустріти любов, знайти гідного партнера. Можна багато чого зробити для своєї популярності чи просування спільної ідеї. Хороший момент, якщо ваша діяльність пов'язана з перебуванням на людях, ЗМІ, політикою, викладанням, просвітницької чи дипломатичною місією.

Козерогам варто подумати про нову серію змін, особливо, якщо в планах кар'єрне зростання, підвищення добробуту. Відмінні можливості можуть пройти повз вас, якщо ви звикли думати в традиційній манері і працювати по-старому. В залежності від цілей, що може вимагати поновлення дієта, образ думок, коло контактів, засоби зв'язку, список пріоритетних витрат, набір робочих комп'ютерних програм. Важливим ресурсом може стати спілкування з цікавими людьми, доступ до корисних інформаційних джерел.

Водоліїв чекає на рідкість вдалий і багато обіцяючий день. Все буде складатися саме так, як ви мрієте, а якщо хороші новини запізнюються, то залишиться почекати зовсім недовго. Це прекрасний день для будь-якого заходу, де ви маєте намір перемогти, зробити враження, продемонструвати свої досягнення і таланти. Виняток варто зробити для чисто інтелектуальних занять і для напрямків, тісно пов'язаних з навчанням, посередництвом, комунікаціями: тут ваш «зоряний годину» ще попереду.

Рибам зірки радять бути товариськими, так як від цього може залежати результат справи, якість виконаної роботи або іншого важливого питання. У ситуаціях цього дня вас можуть перевірити на лагідність або на рівень знань. У спілкуванні, в тому числі з близькими, бажано проявити чесність, не вдаватися до хитромудрим махінацій і петляє тактиці без вагомої причини. Якщо ви чогось не знаєте, краще не надягати маску всезнаючий гуру, а визнати недоробки і приготуватися добре вивчити цікаву тему.