Вчора, 6 лютого, на Рівненщині трапилося дві смертельні пожежі.

Перша трапилась о 15:32 у приватному житловому будинку в селі Довговоля. Місцевими жителями загорання було швидко ліквідоване. В одній із кімнат односельчани виявлено тіло загиблого 58-річного господаря оселі громадянина Василя.

НАГАДУЄМО: На Рівне нщині у пожежі загинув чоловік

Вогнем знищено ліжко, меблі та речі домашнього вжитку в цегляному житловому будинку розмірами 10х6м. Вогнеборців на місце пожежі не викликали. Усі обставини даної події встановлюються слідчо-оперативною групою в складі працівників поліції та співробітників ДСНС.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

Друга пожежа трапилась у приватному господарстві села Мельниця Сарненського району. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 7-го державного пожежно-рятувального поста смт. Степань. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, осередок займання знаходиться у середині цегляного житлового будинку розміром 8х11 метрів. На гасіння відразу подали один водяний ствол. За кілька хвилин в одній із кімнат бійці ДСНС виявили тіло загиблого 75-річного власника оселі громадянина Степана, ще за кілька метрів на підлозі лежав його 41-річний син Василь.

НАГАДУЄМО: На Рівне нщині під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли мертвого чоловіка

Чоловік подавав ознаки життя, тому рятувальники швидко винесли потерпілого на свіже повітря. Врятованого одразу каретою швидкої медичної допомоги було доправлено до медичного закладу. О 15:55 пожежу локалізували, а о 17:15 повністю ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку у кімнаті, площа пожежі склала 88 метрів квадратних. Житловий будинок був врятований. На гасіння пожежі було залучено одну пожежну автоцистерну та чотири рятувальника. Причина пожежі з трагічними наслідками наразі встановлюється.

pic

pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.