Пропонуємо вам підбірку фільмів, які доводять, що свобода краще, ніж страждання через нерозділене кохання. Отже, готуйте морозиво, піцу і починайте перегляд.

«Вона» Теодор - самотній письменник, купує нову технічну розробку - операційну систему, покликану виконувати будь-яке бажання користувача. На подив Теодора, незабаром між ним і операційною системою виникає роман.



pic

«500 днів літа» Головний герой працює в агентстві, що випускає вітальні листівки. Він придумує все ті кумедні підписи, які потім і читаємо ми з вами. Він закохується в свою колегу і вирішує, що вона - «та, єдина». Але 500 днів їхніх відносин показують герою, що шлях до щастя непередбачуваний, неконтрольований і - неймовірно забавний!



pic

«Війна подружжя Роуз»

Після сімнадцяти років спільного життя Олівер і Барбара Роз вирішують розлучитися. Діти виросли, а Барбара - натура діяльна і заповзятлива. Вона втомилася сидіти вдома і вирішує направити енергію в ділове русло. Але її чоловікові, респектабельному чиновнику, цей намір дружини зовсім не до душі. Тільки Барбарі немає до чоловіка ніякого діла. Вона ділить будинок на дві половини. Тепер кордони позначені. Пора переходити до військових дій.



pic

«Весілля Мюріел» Мюріел живе в маленькому курортному містечку. Її головна мрія - вийти заміж. Правда, є одна невелика проблема: у неї ще ніколи не було хлопця. Живучи в світі фантазій, слухаючи групу «АББА» і перегортаючи каталоги, Мюріел марно чекає чудесного принца, який з'явиться і відвезе подалі від грубого батька, дебільних братів, безцеремонних подруг і задушливої ​​атмосфери глухого курорту. Але принц десь затримується, і Мюріел сама відправляється шукати його серед яскравих вогнів Сіднея, назустріч самом хвилюючим пригодам свого життя!



pic

«Рубі Спаркс»

Молодий, але вже успішний письменник переживає творчі і душевні муки: новий роман ніяк не виходить, музи все немає, та й взагалі з дівчатами якось не клеїться. І ось, закликавши на допомогу залишки своєї фантазії, Келвін придумує собі дівчину по імені Руби Спаркс - розумницю, красуню, спортсменку, коротше кажучи, ідеал, а через тиждень ... виявляє цей ідеал з плоті і крові на своєму власному дивані. Йти Рубі явно не збирається, але ось ким вона виявиться?



pic

«Валентинка»

Любов схожа на сходи - по ній можна піднятися високо, відчувши неймовірне блаженство і щастя, а можна стрімко впасти вниз від розчарувань і образ. Дін і Сінді «купалися» в своїй любові, але через деякий час їм набридло це почуття. Незрозумілим чином воно трансформувалося і стало обтяжувати. Чи зуміють дві рідні людини утримати і відродити ті тендітні відносини закоханості і пристрасті, які у них залишилися?



pic

«Близькість»

Людина страждає, коли не отримує того, чого хоче. Але ще більше вона страждає, коли не може зрозуміти, чого саме вона хоче. Молодий письменник Ден закоханий в стриптизерку Еліс, хоча не проти закрутити роман з модним фотографом Ганною. У той же час похмурий мачо Ларрі стає бойфрендом Анни, однак зустрічається і з Еліс. І ніхто з них не здатний розібратися в своїх почуттях і остаточно визначитися, з ким же він бажає залишитися.

pic

Усім гарного настрою!

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ