14 лютого о 04:35 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Городище Корецького району. За вказаною адресою було направлено чергове відділення вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплено покриття та перекриття цегляного, житлового будинку розміром 10х9 метрів. На гасіння пожежі бійці ДСНС оперативно подали один водяний ствол.

На місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої 76-річної власниці оселі, а також її 42-річного сина. Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку на площі 90 м.кв. На гасіння пожежі було залучено одну пожежну автоцистерну та 5 рятувальників. О 06:10 пожежа була локалізована. Проводиться розбір конструкцій.

На даний час, на місці надзвичайної події працює слідчо-оперативна група у складі працівників районних підрозділів Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Причина пожежі встановлюється.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.