Подарунки, квіти, романтика та слова - шляхів вираження любові та почуттів чимало. Проте тільки дарувати презенти та говорити гучні слова замало, потрібно підкріплювати все вчинками та діями. Як будувати щасливі та успішні стосунки - читайте у наступному матеріалі.

1. Любов

Любов, кохання - це не лише гармонія в сексуальному плані, а й щоденна турбота та увага до вашої половинки. Звичне та просте "Як твій день? Що нового?" - це вже прояв ваших почуттів.

pic 2. Співпереживання

Логічний наслідок із попереднього пункту. Вас обох повинні турбувати емоції вашої половинки - ставте себе на її/його місце. В парах, де щире співчуття та співпереживання були присутніми - там і були міцнішими стосунки та шлюби.

pic 3. Довіра

Підозри, недовіра, нещирість - на таких "правилах" далеко не заїдеш. Адже перебуваючи у постійній напрузі та переживаннях розвивати гармонійні відносини неможливо.

4. Відкритість

Розповіді про свої заняття, роботу, захоплення - спільні знаменники для розвитку пари, як пари ідеальної. За словами психологів - там, де є проблеми, таємниці - там і завершення стосунків. Варто сідати та говорити "по душам" - про усе, що важливо обом.

pic 5. Порозуміння

Варто знати - якими ви обоє бачите ваші стосунки у майбутньому. Чи є у них спільний знаменник, спільні точки дотику. Про це варто говорити відразу, не думати "про себе", що один із партнерів здогадається по вашим натякам. І аспекти мають стосуватися починаючи від фінансів і аж закінчуючи дітками.

Будьте щасливі!