На Рівненщину із районів виконання завдань антитерористичної операції повернулася виїзна ремонтна бригада Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України.

Разом з начальником Центральної артилерійської бази озброєння полковник Олександром Сваринцевичем бійців зі сходу України зустрічали народний депутат Верховної Ради України Сергій Євтушок, керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, близько сотні мешканців міста, волонтерів, громадських активістів, рідних і близьких. Звертаючись до присутніх полковник Олександр Сваринцевич зазначив, що пишається своїми підлеглими, які в черговий раз підвищили боєготовність військових частин відремонтувавши більше двох сотень різних зразків ракетно-артилерійського озброєння.

Під час урочистостей він подякував офіцерам, старшинам та сержантам військової служби за контрактом за старанність, професіоналізм, сумлінне виконання службових (бойових) завдань та вручив їм грамоти від керівника антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Святкову атмосферу, що панувала тут додали музика, квіти, посмішки крізь сльози радості, оплески і вигуки подяки й захоплення своїми героями. А родзинкою зустрічі захисників українського народу стали обійми та гарячі поцілунки дружин військовослужбовців.

- «Дякуємо вам, наші рідненькі! – Звернулась до всіх дружина бійця, який щойно приїхав Оксана. - Нехай скоріше довгоочікуваний мир прийде на всю українську землю, і кожен військовий повернуться до мирного життя в коло коханих, рідних і друзів! Ми пишаємося вами!

На завершення заходу творчий колектив районного будинку культури подарував присутнім концертну програму.

З метою продовження виконання ремонтних робіт в інтересах сил АТО на заміну групи, що приїхала на Рівне нщину, на Схід України вже прибули дві виїзні ремонтні бригади Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України.

pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України в Рівне нській області.