Відповідна петиція вже з'явилась на сайті міської ради, от тільки самі шляховики кажуть, що готові це робити і без петицій.

На сайті міської ради вже з'явилася електронна петиція, яка пропонує "примусово встановити на снігоочисні машини прилади обліку". Мова де про контроль над снігоочисною технікою нашого міста.



pic

Таким чином пропонують точніше не просто обліковувати витрати техніки, а й контролювати якість роботи, к це можна робити зі сміттєвозами.

"За" ідею лише за тиждень від початку збору підписів вже висловилося 136 рівнян.

Та начальник рівненського ШЕУ Віктор Климук у ефірі ток-шоу "Стіна", який був присвячений саме стану рівненських доріг після снігопадів, переконує, що у петиції немає необхідності.

- Наші автомобілі будуть обладнані у наступному сезоні трекерами. Ми плануємо наступного сезону зимового утримання обладнати автомобілі МАЗ відповідною технікою, яка дасть можливість кожному рівнянину спостерігати за нашою спецтехнікою, яка проводить розчистку. Зрозуміло, що старіші моделі і та техніка, яка не недто задіяна у технологічних процесах не будуть обладнуватись, - зазначив Віктор Климук.