20 лютого о 01:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Полівці Гощанського району. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Гоща.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що вогнем охоплено перекриття та покриття дерев’яного житлового будинку розміром 6х9 метрів.

Від місцевих жителів бійці ДСНС дізналися, що у палаючому будинку знаходиться людина. В апаратах захисту органів дихання вогнеборці увійшли у вщент задимлену оселю, де в одній із кімнат виявили непритомного чоловіка, якого оперативно винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Після чого на гасіння пожежі рятувальники подали один водяний ствол. О 02:30 пожежа була локалізована, а о 06:30 повністю ліквідована. Вогнем знищено перекриття будинку на площі 50 метрів квадратних. Вогнеборці запобігли поширенню полум’я на поряд розташовані дві господарчі будівлі.

Як згодом вдалося з’ясувати, врятованим виявився товариш власника оселі, 36-річний громадянин Сергій, котрого з діагнозом отруєння продуктами горіння було госпіталізовано до Гощанської центральної районної лікарні. До ліквідації пожежі було залучено один пожежний автомобіль та чотири чоловіка особового складу. Причина пожежі наразі встановлюється.

Інформує головне управління ДСНС України у Рівне нській області.