Близько опівдня 20 лютого до поліції повідомила юрисконсульт комунального закладу «Обласний центр соціально-психічної реабілітації дітей» села Олександрія Рівненського району, що із закладу пішли троє малолітніх хлопців.

Пігут Богдан Олексійович, 13 років. Батьки проживають у Дубні, а син із сьомого лютого — у Центрі. Прикмети: середньої статури, волосся темно-русяве, зріст 162 см. Був одягнутий у куртку темно-синього кольору із салатовими вставками.

Катошинський Микола Вікторович, 15 років, житель Дубна, перебуває під опікою 59-річної місцевої жительки. Від п’ятого січня — у Центрі.

Прикмети: на вигляд 12-13 років, худорлявої тілобудови, волосся чорне, темно-сірі очі, зріст 162 см, вага 45 кг. Був одягнутий у чорні куртку та взуття.

Цал-Цалко Дмитро Павлович, 12 років, мешкає у селі Кам'яна Гора, Костопільського району. Від 14 лютого проживає у Центрі, оскільки на розгляді в суді перебуває справа про позбавлення батьківських прав його матері, а батько відсутній.

Усі троє дітей дві залишали своє місце проживання. Доступу до мережі Інтернет не мають. В соціальних мережах не перебувають.

Правоохоронці за фактом зникнення дітей розпочали досудове розслідування та оголосили їх у розшук. Поліцейські звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо зниклих хлопчаків одразу повідомляти до поліції за адресою: м. Рівне вул.. Петра Могили, 41. Крім того, цілодобово працюють телефони: 067-495-29-59, 097-698-34-94 та стаціонарний (0362) 26-48-92 або 102.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic