22 лютого свій День Ангела відзначають чоловіки з такими іменами як Петро, Василь, Геннадій. Що означають їхні імена та як привітати з цим святом?

Значення імені Петро

Петро завзятий, свідомий, слухняний. Це чоловік чутливий й емоційно уразливий. Він завжди мріє про ідеал в любові, дружбі, досягненні мети, а тому часто живе уявою. Він романтик, однак, може бути тираном, власником і тонким месником.

Прямолінійний, відвертий, запальний, але не мстивий і не злопам'ятний. За темпераментом сангвінік. Не здатний на компроміси. Завжди і у всьому прагне бути першим. Його часто підводить слабка інтуїція.

Чужих порад не сприймає, все вирішує по своєму розумінню. Не володіючи сильною волею, прагне керувати, впливати на хід подій і не завжди отримує позитивний результат. Врівноважена психіка допомагає йому стійко переносити невдачі.

У любові - людина влюблива, пристрасний, обожнює ефектних, красивих жінок.

Значення імені Василь

Василь відомий всім як активний, товариський чоловік, наділений розвиненим інтелектом і дуже чутливий до думки оточуючих. Вася завжди і у всьому проявляє себе як інтелігентна і розумна людина. Тільки він може вирішити одночасно більше десятка питань.

Складно знайти більш відкриту людину, ніж Василь. Все, що він робить, він робить заради свого задоволення. Володіючи врівноваженою психікою, чоловік рідко виходить з себе. Будучи незмінно спокійним і флегматичним, Вася відкритий і доброзичливий з людьми, добре знаходить спільну мову з кожним.

Василь не надто любить впливати на події, йому звичніше, щоб все йшло саме по собі. Розвиток подій він часто передбачає, спираючись на розвинене почуття інтуїції. Чоловікові від природи дана сильна воля, яка допомагає йому протистояти нерозумним діям інших. Правда іноді це означає втручання в чужі справи. Він наділений відмінною пам’яттю і колосальною допитливістю.

Значення імені Геннадій

До будь-якої справи він підходить не поспішаючи, все зважить і продумає і лише, потім почне ретельно і старанно його втілювати. Суєта і квапливість невластиві Геннадію.

Геннадія нереально переконати в чому-небудь. У нього дуже сильні власні переконання, і навіть якщо він не правий, навряд чи він відмовиться від своєї позиції. Він наполегливо і завзято відстоюватиме свою точку зору навіть там, де можна було б і зробити крок назад.

Геннадій зовні схожий на лідера, в ньому присутні деякі з властивих лідерам якостей, але він не прагне керувати і вести за собою людей. Йому досить усвідомлювати, що його сприймають всерйоз. У нього великий інтелектуальний потенціал, який він формує самостійно, так як з дитинства не любить приймати допомогу.

Дружину Геннадію знайти складно. У нього є власне уявлення про те, як повинна виглядати його сім’я, хто і які ролі в ній виконує.

Привітання з Днем Ангела

Вітаючи Тебе сьогодні,

Сказати хочу знов і знов,

Нехай завжди живуть з Тобою

Надія, Віра та Любов.

Хай добрий Ангел із небес

Боронить і не розчарує,

І дивних тисячі чудес

В житті твоїм Тобі дарує.

* * *

В день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я

І хай тебе оберігає Бог!

* * *

Хай Ангел-Хранитель вночі

Запалить тобі три свічі.

Перша свіча - за любов:

Даруй її знов і знов.

Друга - за доброту,

правду і прямоту.

Третя свіча - оберіг

Від всіх негараздів і лих

Більше привітань ви можете знайти Тут)