Рівненського прокурора перевіряють на причетність до хабарництва. У зв'язку з цим вчора у його кабінеті проводила обшук служб безпеки України.

Обшуки проводили у кабінеті прокурора обласного відділу прокуратури Максима Журавського обшук провели вчора.



pic

Як повідомила у соціальних мережах журналістка Вікторія Мамотюк, згодом прокурора затримали:

"Стали відомими деякі подробиці щодо обшуків у Рівне нській обласній прокуратурі та вдома у прокурора Журавського. Кажуть, що він разом із колишнім колегою з Рівного, а нині прокурором Київським Чоботарьовим взяв хабар за закриття провадження по працівникам правоохоронних органів. Є ще хтось нібито третій в кого теж проводили обшук, але хто це поки незнаю. Прокурора Журавського затримали. Коментувати не захотів. Це той самий прокурор, який підтримує державне обвинувачення у справі Рівне нського депутата Бабата на будівництві якого загинула людина, а потім тіло чоловіка зникло," - написала журналістка та додала відео.

Поміж тим прояснила події прес-офіцер СБУ в Рівне нській області Інна Ілючок. За її словами, на хабарі викрито прокурора Київської області. Нині вивчається участь працівника прокуратури Рівне нської області, його статус та задіяність у правопорушенні.