Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні не рекомендується вирушати в подорожі, так як вони напевно виявляться невдалими. Варто виключити сьогодні важка фізична праця або ризиковані підприємства, так як велика загроза для здоров'я. Краще цей день провести з рідними і близькими людьми за тихими домашніми радощами.

Телець Сьогодні буде важко зберігати емоційну рівновагу, тому не варто вживати алкоголь навіть у малих дозах. Не варто робити серйозні покупки, є ймовірність того, що вас підведе смак чи увагу. Ревнощі може стати причиною серйозної сварки.

Близнюки Сьогодні ваші думки і плани будуть відрізнятися дивовижною ясністю і чіткістю. Непогано було б присвятити цей день вирішення яких-не будь конкретних питань і проблем, особливо якщо ті давно назріли. Ось тільки не варто покладатися на чиюсь допомогу. Варто братися лише за ті справи, де все залежить тільки від вас самих.

Рак Сьогодні ви будете чітко знати, чого хочете, віддаючи при цьому самі прості і природні шляхи. Така ясність цілей у поєднанні з ясністю планів виглядає, звичайно, вражаюче. Однак не завжди прямий шлях виявляється самим коротким. Якщо хочете уникнути всіляких перешкод і непорозумінь, не завадило б пошукати обхідні шляхи, а не йти напролом.

Лев Сьогодні не розраховуйте на дипломатичність — ні свою, ні оточуючих. Уникайте конфліктів, сутичок та навіть обговорення якихось неоднозначних тем. У любові намагайтеся поєднувати рішучість з обережністю. Якщо ви давно не могли зважитися зробити якийсь крок у ваших стосунках, то сьогодні — саме час.

Діва Сьогодні ви можете спокійно плисти за течією, не звертаючи уваги на проблеми і непорозуміння. Навіть від тих справ, які вимагають термінового втручання, вам захочеться відсторонитися. Весь день ви будете перебувати в цьому щасливому безтурботному стані, а ввечері виявити проблеми самі собою не зважилися і нікуди не зникли.

Терези Сьогодні ваша харизма буде допомагати вам і на роботі, і вдома, і в спілкуванні з людьми. Головне, не перегнути палицю і не заноситися: якщо оточуючі побачать, що ви дивитеся на них зверху вниз, ваша перевага зникне як дим, перетворившись в непростимий недолік.

Скорпіон Сьогодні ви можете легко відірватися від реальності. Весь день у вас буде виникати спокуса закрити очі на будь-які реальні проблеми і зайнятися чим-не будь приємним. Справи, заплановані на сьогодні, навряд чи вдасться закінчити. Втім, у плані відпочинку цей день дуже навіть непоганий.

Стрілець Сьогодні ви будете не в силах вплинути на обставини, а тим більше — змінити їх в потрібну сторону. Краще налаштуватися на це заздалегідь, тому що інакше весь день може пройти під знаком підвищеної дратівливості і невдоволення.

Козеріг Сьогодні гороскоп обіцяє дуже нерівний і неспокійний емоційний фон. У всіх сферах — від роботи до особистого життя — на чільне місце будуть поставлені бажання, а не розум, так що вам як ніколи легко буде йти на поводу у швидкоплинних забаганок, а от протистояти спокусам — дуже важко.

Водолій Партнерські відносини з представниками протилежної сьогодні підлоги можуть бути вельми плідними і принести взаємне задоволення. Одиноких можуть чекати багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства. Якщо ви володієте вмінням міняти тактику, то поведінку в залежності від ситуації допоможе домогтися успіху.

Риби Сьогодні ви повинні вирішити, від чого вам вже давно пора позбутися свого життя, щоб звільнити місце для нового. Можливо, вас тягнуть назад відживші ідеї, нездійсненні плани, вантаж нездійсненних зобов'язань, старі меблі або щось ще. Пора перестати чіплятися за те, що нежиттєздатною. Відмінний день для серйозних змін.