25 лютого на території парку сімейного відпочинку «Sky UP» рівненські рятувальники, спільно з працівниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, провели святкову, розважально-пізнавальну акцію «Безпека понад усе».

Акція було присвячена до свята «Масляної», проводів холодної зими і зустрічі довгоочікуваної весни. Для дітей та їхніх батьків співробітники Служби порятунку продемонстрували виставку сучасної пожежно-рятувальної техніки.

Кожен охочий мав можливість ознайомитися з бойовим спорядженням та спецінструментом, що застосовують пожежники під час порятунку людей та гасіння пожеж. Для дітей були організовані цікаві та пізнавальні конкурси і вікторини з одягання на швидкість бойового одягу та змотування пожежного рукава, а також на знання правил пожежної безпеки.

За свою кмітливість, спритність та ерудицію дітвору щедро нагороджували солодкими призами. Кульмінацією заходу стало символічне спалювання опудала, що ознаменувало проводження зими та зустріч весни. Пожежну безпеки під час святкового дійства забезпечували рівненські вогнеборці.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic