Оскільки одним з найгарячіших весільних трендів 2017 року є повернення до природи та тяжіння до всього натурального, недивно, що урочистості в ботанічному стилі будуть одними з найактуальніших. Популярними ботанічні весілля стали ще минулого року, коли одним з головних кольорів було проголошено Зелений спалах.

Крім того, у 2017-му збережеться минулорічний тренд на природність, а що може бути більш натуральним, аніж близькість до природи.

Весільні образи молодят:

Нареченим, які планують урочистість у стилі ботаніка, варто відмовитись від корсетних суконь та платтів з пишними спідницями на зразок торта з вершковим кремом, натомість надати перевагу вбрання з легких, майже повітряних тканин, струмливих фасонів. Такі силуети чудово підкреслюють жіночність головної героїні свята та є ідеальним варіантом не тільки для весіль у теплу пору року, а й у холоди, варто тільки підібрати правильні аксесуари. Якщо говорити про весільний макіяж, то і тут краще дотримуватись натуральності. У моді будуть спокійні й пастельні відтінки і жодного агресивного контурування! Замість чітких локонів у зачісці краще обрати вільні, можливо, навіть дещо розтріпані хвилі. Увінчати голову можна популярним вже декілька сезонів поспіль віночком. Але якщо раніше популярними були аксесуари з крупних квітів, то цьогоріч перевагу варто надати віночкам з мілкоцвіту або зелені.

pic



pic

Якщо говорити про весільний образ головного героя свята, то, зважаючи на те, модним у 2017-му буде все природне, обирати весільний костюм варто виключно з натуральних тканин. Крім того, оскільки ботанічний стиль не передбачає нічого офіційного, від надто строгих костюмів для цієї урочистості краще відмовитись. Так, замість традиційного піджака можна обрати кардиган або жилетку, а якщо надворі спекотно, можна обмежитись тільки сорочкою. Чудово доповнять весільний образ «ботанічного» нареченого підтяжки, краватка-метелик та бутоньєрки із зелені.

Флористика:

Цьогоріч нареченим варто забути про симетричні, зібрані рослина до рослини букети, адже актуальними будуть зовсім інші композиції. Так, дівчатам, які виходять заміж у 2017 році, варто звернути свою увагу на розтріпані об’ємні букети. У фаворі будуть квіти білих та молочних відтінків, доповнені великою кількістю зелені. Якщо ж ви не належите до прихильниць великих квіткових композицій, можете замовити акуратний букетик з невеличких квітів та ароматних трав. Якщо ж зупинятись на декорі арки та весільної зали, то варто додати, що і тут не обійдеться без великою кількості зелені, яка є характерною рисою для ботанічного стилю. Якщо ще в минулому сезоні популярними були арки, прикрашені квітами чи буквально зроблені з них, то цьогоріч ставку краще робити на різноманітну зелень – м’яту, папороть, евкаліпт, барвінок, сукуленти, – а квіти використати лише в якості акценту.

pic



pic

Святкова поліграфія:

У поточному весільному сезоні буде модною лаконічна весільна поліграфія з рослинними мотивами переважно у зелених відтінках. Так, ви можете обрати як головний колір цього року – відтінок соковитого молодого листя, так і глибокий та насичений зелений тон. Цікаво, що весільні запрошення, меню, схеми та картки розсадження можуть містити як зображення рослин, так і бути оздоблені рослинним принтом. Такі запрошення чудово поєднуються зі стильними конвертами, внутрішня поверхня яких може повторювати принт на листівці.

pic



pic



pic

Джерело:topwedding