Сьогодні, 4 березня, вранці працівники Здолбунівського відділення поліції провели два санкціоновані обшуки в раніше судимих мешканців районного центру, в ході яких виявили нарколабораторію і наркотики.

У помешканні 31-річного здолбунівчанина слідчі виявили речовину ззовні схожу на ацетильовний опій. Раніше судимий за наркозлочини пояснив правоохоронцям, що зберігав наркотики для власного вживання.

pic

Обладнання для виготовлення наркотиків, колби, ходолильники та лабораторний посуд поліцейські виявили у помешканні 37-річного жителя Здолбунова. Чоловік раніше судимий за зберігання наркотиків та утримання нарколабораторії.



pic

За фактами незаконного виробництва та зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 та частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України. Все вилучене відпривили на експертизу до Рівенського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Досудове розслідування триває, повідомили з відділу комунікації поліції Рівне нської області.



pic