8 березня для більшості жінок свято ніжності та краси , але все ж для багатьох це звичайний вихідний день. Чи святкує Міжнародний день жінок прекрасна половина колективу Рівне 1? Читайте - далі.

Оксана Власюк, виконавчий директор

Для мене 8 березня - це коли я відпочиваю, а мої чоловіки працюють. Це день, коли можна відпочити, отримати позитивні емоції та приділити час для себе коханої.



pic

Юліана Тет, головний редактор

Для мене 8 березня - звичайний день. Проведу його разом зі своїми рідними у сімейному затишку.



pic

Олена Крива, комерційний керівник програми "Школа Майстрів"

Для мене 8 березня - це свято весни, бабусі, мами, жіночності, приємних сюрпризів та незабутніх вражень. Кожного року для мене залишається таємницею, як саме я святкуватиму. Але завжди цей день залишає для мене тільки позитивні емоції.



pic

Марія Бурдова, комерційний керівник автомобільного проекту "Драйв-Тайм"

8 березня для мене - це завжди неочікувані подаруночки. Цього року коханий вже подарував мені ліжко, зроблене своїми руками. Він сказав, що це ліжечко для справжньої принцеси.



pic

Руслана Онищук, контент-менеджер

Для мене з цього дня офіційно розпочинається весна, бо оживають не лише квіти від тепла, але і жінки від привітань та подарунків. Святкувати я не буду, тому мій день пройде в звичайному режимі, хіба вечірня прогулянка містом буде трішки довшою та веселішою.



pic

Анастасія Бачук, кореспондент

Не люблю червоні дати у календарі, особливо ті, до яких у радянську епоху ставилися по-особливому У світі цей день - спосіб привернути увагу до проблеми гендерної нерівності. Український формат святкування 8 березня мені не подобається. Дарувати жінці квіти потрібно без приводу. Тішить тільки те, що 8-го березня вихідний на роботі.



pic

Юлія Тимчук, відповідальний редактор

У мене є традиція. В цей день я завжди дарую мамі новий вазончик. До самого свята ставлюсь позитивно і планую провести вечір весело на концерті.



pic

Алла Сєрова, менеджер відділу продажів

8 березня для мене свято жіночності, пробудження природи. На мою думку, це найніжніше свято. Адже разом із міжнародним жіночим днем ми святкуємо і свято весни. У цей день планую весело провести час зі своєю сім'єю.



pic

Кучеренко Анастасія, журналіст

8 березня для мене - перше свято весни. Так як це вихідний, я традиційно проводжу його разом з близькими мені людьми. Свято 8-го березня - це ще один привід нагадати сильній половині людства про найпрекрасніших жінок у їхньому житті.



pic

Олександра Почтаренко, керівник та ведуча програм "ПрофіБуд" та "ЗдоровоЖити"

8 березня для мене - це свято краси та жіночості, а також початок чогось нового та пробудження природи після зими. Святкувати планую на природі разом із рідними.



pic

Даша Онищук, редактор програм, ведуча "Вітаємо Вас"

Я ніколи не святкувала це свято. І я вважаю, що дарувати жінкам квіти, а також приділяти увагу потрібно не тільки в "святкові" дні.



pic

Віта Сачук, менеджер відділу продажів

8 березня - це втілення жіночої краси, ніжності, неповторності та чарівності. Разом з подругами влаштуємо "день для себе". Будемо шопитися та ні в чому собі не відмовляти.



pic

Надія Фоміна, керівник відділу Produсtion

Кожного року для мене святкування 8 березня - це щось позитивне та неймовірне. Коханий завжди готує мені сюрприз, про який я навіть не здогадуюсь. Кожного року він різний та неочікуваний. Чекаю з нетерпінням завтрашнього дня. До самого свята ставлюся тільки позитивно, адже це день краси, весни та жіночності.



pic

Лена Грицаюк, менеджер відділу продажів

До свята ставлюся позитивно. Святкувати почну його вже сьогодні, адже у брата День Народження. Кожного року для мене - це подвійне свято.



pic

Олена Демчук, журналіст, ведуча програм

Міжнародний жіночий день - це для мене. в першу чергу, свято, яке припадає на 8 березня. Це рівноправність жінок і чоловіків, не - дискримінація, долання стереотипів.

Про святкування не думала, але мені одного дня мало, жіноче свято варто влаштовувати не лише раз в рік, а коли є бажання.



pic

Аня Хіночик, керівник програми "Комунальний патруль"

Восьме березня для мене - це свято з дитинства. Що це весняний та вихідний день - воно й так зрозуміло. Це перша в школі зроблена листівка для мами і бабусі. Це нагріті сонцем тюльпани - червоні, саме червоні. А взагалі, кожне свято - це емоції, які його супроводжують. Якщо їх нема і ніхто тобі їх не створив, якщо нема емоційної памяті з дитинства, скажімо, то яка різниця, що на календарі - 8 Березня чи 15-те? В нас завжди було все затишно і щасливо. І так і продовжує бути. І навіть якщо це свято відмінять, і буде аналогічне - тільки з суто українським контекстом - хай буде, головне - щоб був вихідний. Не тому, що не хочеться працювати, а тому, що цей день повністю можна присвятити близьким людям. А вони тобі. Це важливо.



pic

Інеса Пославська, журналіст

8 березня у мене асоціюється з ніжністю, романтикою та розквітом чогось нового. Багато людей проти святкування цього дня. Однак, для мене міжнародний день жінки - один з найголовніших свят. Це ЩЕ один привід для того, аби привітати найрідніших (матусю, сестру, подругу), за те, що вони поруч. Зазвичай, для наших людей потрібен привід, хрестик у календарі, для того, щоб ЗГАДАТИ про те, хто нас оточує і що для нас зробили ближні. Святкую і буду святкувати день 8 березня! І перша людина, яку я вітаю та дякую, це рідна матуся.



pic

Юля Павленко, кореспондент

Особисто для мене 8 Березня вважається святом! Не важливо як ти його святкуєш: вдома, з друзями чи на роботі. Не секрет, що кожна дівчина, жінка любить отримувати увагу, сюрпризи та подарунки, а свято 8 Березня хороший привід для цього:) Якось по-особливому його не відзначаю, але звикла в цей день вітати найрідніших людей - маму та бабусь.



pic

Маша Троцюк, менеджер відділу продажів

Це свято весни та жінок. У цей день планую влаштувати шопінг та відпочивати з друзями.



pic

Наталія Гусарук, редактор сайту

Звісно, традиційно 8 березня - це і жіноче свято, і свято весни. Отримувати подарунки, привітання і компліменти - завжди приємно. І хай собі цей день в календарі буде (чи з вихідним, чи без нього). Але не хочеться, щоб усі ми згадували про близьких тільки в такі знакові дні. Особливих святкувань 8 березня у нас в сімї зазвичай не було. (Хіба окрім подарунків і квітів зранку) Це просто був ще один день в тижні, коли ми могли усі разом поснідати, не поспішаючи на роботу чи навчання. А ще ми багато спілкувались і жартували :) Цього року зберемось у сімейному колі ще й тому, що святкуватимемо день народження бабусі.



pic

Марія Себестьянович, бухгалтер, ведуча "ПрофіБуд"

8 березня - це звичайно добре. Але варто любити себе кожного дня, балувати і відчувати у собі красу. А святкуватиму ... секрет, слідкуйте за моїм інстаграмом :) @meri__just



pic

Приділяйте час собі не зважаючи на дату у календарі. Будьте коханими та красивими!