НСТУ оголошує низку нових тендерів на послуги для Євробачення-2017. Можливо, компанії з ваших регіонів захочуть взять участь у тендерах.

Тендери на послуги, необхідні для підготовки та проведення Євробачення-2017, оголошуються Національною суспільною телерадіокомпанією України на веб-порталі Уповноваженого органу, в електронній системі публічних закупівель ProZorro.

Ця процедура проводиться із метою попереднього відбору постачальників послуг для подальшого застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до пункту 4(1) прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про публічні закупівлі" та постанови КМУ "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення".

Днями було оголошено 6 нових тендерів на послуги із забезпечення благоустрою територій для пісенного конкурсу; щодо зв’язків з громадськістю та обміну інформацією стосовно висвітлення стану підготовки та проведення Євробачення-2017; із виготовлення тканинних фонових модулів (горизонтів) для пісенного конкурсу; митного брокера для оформлення вантажів Євробачення-2017 із забезпечення килимовим покриттям павільйону №1 для пісенного конкурсу; із супроводу та забезпечення технологічних процесів (послуги із забезпечення персоналом в тому числі тимчасовим) для шоу Євробачення-2017 та надання обладнання для cистеми відеонагляду для забезпечення безпеки та охорони під час пісенного конкурсу.

А найближчим часом будуть оголошені також тендери на:

послуги із транспортного обслуговування автобусами клієнтських груп пісенного конкурсу Євробачення-2017;

послуги логістичної компанії для перевезення вантажів пісенного конкурсу Євробачення-2017;

послуги із транспортного обслуговування легковим автомобільним транспортом клієнтських груп пісенного конкурсу Євробачення-2017;

послуги з прибирання приміщень та прибудинкової території для пісенного конкурсу Євробачення-2017;

послуги з забезпечення фізичною охороною;

послуги з технічного забезпечення охорони;

послуги щодо виїзного ресторанного обслуговування (кейтерінгу) та інші послуги щодо забезпечення харчуванням під час організації та проведення шоу пісенного конкурсу Євробачення-2017;

послуги з організації шоу;

послуги стилістів, візажистів, перукарів;

готельні послуги;

послуги з обслуговування офіційних делегацій, акредитованих осіб та учасників конкурсі;

послуги з клінінгу;

послуги з забудови тимчасових конструкцій та їх декорування (офіси, гримерки, перукарня, барні стійки і т.д);

послуги з виготовлення сувенірної продукції;

послуги з розроблення, планування, макетування, виготовлення та монтажу, обслуговування та демонтажу елементів оформлення та брендингу елементів інтер’єру та екстер’єру місця проведення;

поліграфічні послуги;

закупівлю паливо-мастильних матеріалів для забезпечення роботи генераторів;

закупівлю офісних та інших меблів.

Більше інформації про закупівлю послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення – на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.gov.ua. Знайти актуальну інформацію про ці закупівлі можна, ввівши в пошуку код ЄДПРОУ 23152907.