Завдяки відновленню роботи оперативного штабу на території північних районів Рівненщини правоохоронцям вдалося завадити незаконному видобутку «сонячного» каміння.

Із початку роботи оперативного штабу, який діє в області з шостого березня, до поліції надійшло 52 повідомлення щодо незаконного видобутку бурштину, 48 із них містили ознаки кримінального правопорушення, за якими відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриті кримінальні провадження. Упродовж тижня правоохоронці вилучили 10 мотопомп, дев’ять транспортних засобів та майже 20 кілограмів бурштину-сирцю. Крім того, 11 осіб вдалося затримати правоохоронцям під час незаконного видобутку «сонячного» каміння.



pic



pic

«Оперативний штаб розгорнув свою діяльність у п’яти районах області, - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівне нській області Валерій Самчук. — Паралельно із протидією незаконному видобутку бурштину, ми вибудовуємо концепцію роботи, яка допоможе керівництву Національної поліції зняти напруження в регіоні і забезпечить довіру громадян до поліції».

Нагадаємо, що до роботи оперштабу залучено сили та засоби Головного управління Нацполіції в Рівне нській області та правоохоронці Національної поліції України, зокрема роти поліції особливого призначення, патрульної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.



pic



pic



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:На Рівне нщині розшукують неповнолітню [ФОТО]

У Рівному із задимленої будівлі гуртожитка евакуювали 56 мешканців [ФОТО+ВІДЕО]

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv