12 березня о 15:49 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в смт. Володимирець. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю вже через 5 хвилин на місце пожежі, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в перекритті та міжкімнатній перегородці в приміщенні кухні дерев’яного житлового будинку розмірами 10х10м., критого бітумною черепицею. Не гаючи ні секунди вогнеборці провели оперативне розгортання та подали на гасіння водяний ствол. О 16:05 пожежа була локалізована, пожежі не дали перекинутися на інші приміщення будинку та покрівлю. З метою виявлення тліючих осередків вогнеборці ретельно оглянули перекриття та частково провели розбір дерев’яних конструкцій. Завдяки оперативним та тактично правильним діям рятувальників о 16:40 пожежа була ліквідована, а житловий будинок повністю врятований.

У результаті пожежі вогонь пошкодив перекриття та міжкімнатну перегородку на загальній площі орієнтовно 6 м.кв. та речі домашнього вжитку.

Обставини події та остаточну причину виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

pic



pic



pic

Інформує Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv