Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнів чекає підйом енергії, пожвавлення інформаційного поля навколо, ряд яскравих незабутніх моментів. Очікуються приємні новини, оригінальні пропозиції, віртуальні або вербальні знаки уваги, в тому числі, здалеку, від колишніх друзів і коханих, далекої рідні. Вдалий день для будь-яких комунікацій, для озвучування ідей. Добре складуться стосунки з жінками. Побачення буде цікавіше у форматі квесту або романтичної подорожі. Оптимізм може супроводжуватися ноткою ностальгії або сумнівів.

Щоб добре провести вихідні, Тельцям варто відмовитися від зайвого впертість, консерватизм, авторитарність, заклопотаності поточними справами, проявів невдоволення і агресії. Всім Тельцям, особливо жінкам, зірки радять налаштуватися на вільний і відкритий спосіб життя, стати комунікабельнішим, дружелюбнішим. Можна дозволити собі більш яскравий імідж, надіти давно відкладену обновку. Не варто йти від розмови на складну тему, він пройде на подив легко.

Близнюків протягом дня чекають приємні сюрпризи, можливі зрушення у декількох напрямках. Можливо, вам нарешті вдасться налагодити забуті зв'язку, з кимось зустрітися і поговорити на чистоту. Прекрасний день для дискусії, вечірки. З особистими ініціативами, озвучуванням своїх ідей, демонстрацією індивідуального потенціалу та іншими спробами висунутися на перший план варто почекати. Зараз вам краще жити інтересами групи, бути в курсі всіх подій, активніше цікавитися чужими думками.

Для Раків настали вихідні можуть виявитися періодом приємних обов'язків. Повна свобода навряд чи можлива, але натомість ви отримаєте виконання одного з своїх бажань. Приводом для знайомства або розвитку контакту може стати домашній вихованець. Не варто відмовлятися від запрошення на службовий корпоратив, приватного візиту в будинок колеги: можливо, це у ваших інтересах. Приятельські і романтичні зв'язки можуть прискорити ваше просування по кар'єрних сходах або допомогти у вирішенні тривалого питання.

Левам ця доба дасть привід забути про рутині, дозволять зануритися в атмосферу креативу, подорожей, романтики, прогресу, вищих цінностей, яскравих ідей. Як наслідок, покращиться настрій, стане позитивне мислення. Події дня підживлять ваші надії, зміцнять переконання, «організують» ланцюг удач, знахідок, сюрпризів. Можлива звістку від далекого або зниклого друга. Перешкоди до спілкування сьогодні умовні: збіг обставин допоможе підтримувати зв'язок саме з тими, з ким хочеться, нехай і на відстані.

Дівам день повідомить необхідний імпульс, додасть сміливості і чесності у морально складної, критичної ситуації, допоможе реконструювати старий задум. Можливі яскраві побутові або інтелектуальні знахідки. Тригером подій може стати сімейна неприємність, застарілий негатив. Осяяння буде болісним, але цілющим. Краще не йти від відвертого несподіваного розмови: він здатний прояснити істину, поставити крапку в затягнутому сюжет і розгорнути події в нове, більш життєздатне русло.

Терезам варто використовувати будь-яку можливість для зустрічі, поїздки, розкриття істини, розширення кругозору, а також будь-який шанс висловитися, донести і захистити свою точку зору. День надає для цього чимало шляхів: підказує точки перетину інтересів, «зводить дороги». Щоб відновити контакт або налагодити взаєморозуміння, можна поговорити про наболіле, обговорити гарячі новини в світі, соціумі, близькому колі. Варто пам'ятати, що будь-яка бесіда, вибір, угода ще не будуть остаточними.

У Скорпіонів можливі непередбачені витрати, незвичайні знахідки. Не виключено інтерес до валютних операцій. Дрібна удача здатна надихнути на великі авантюри. Частина прибутків або вільних коштів варто інвестувати в подальше навчання, розширення знань, набір потрібних зв'язків. Корисно звернути увагу на програми і девайси, які сприяють навчанню, контактів, поступового зростання рейтингу. В особистому житті не варто розраховувати на повну ясність, але можна зняти частину проблем шляхом чесної розмови.

Стрільці сьогодні комунікабельні і красномовні, а обстановка розташовує до спілкування і допомагає подолати сумніви. Варто використовувати цю комбінацію для побачення, назрілого розмови, озвучування креативних ідей та заповітних бажань. Можливо, ви зважитеся на визнання, почуєте від когось важливі слова. З вашої або чужій подачі може спалахнути колишнє почуття. Незважаючи на позитив, ці добу підступні: ви можете бути внутрішньо ранимі, одержимі своїми примхами, піддаються ілюзіям або поганим звичкам.

Козероги сьогодні потребують в спілкуванні або притоці інформації. При цьому сильна потреба у взаємній довірі і в надійних джерелах інформації. Якщо ситуація не задовольняє цим умовам, багато Козероги віддадуть перевагу віртуальні контакти, читання книг, роботу зі стрічкою новин, щоденником або архівами. Якщо мова йде про кохання, варто проявити більше щирості, але краще не говорити всю правду про себе відразу. Це хороший день для флірту, він здатний «підігріти» остиглі почуття після сварки або розлуки.

Водоліям день забезпечить позитивне ставлення до життя, дасть шанс повернути те, що здавалося втраченим. Можливі довгоочікувані звістки, приємні зустрічі, заманливі пропозиції. Відмінний день для поїздок, листування, прогулянок, відновлення роману або улюблених занять. На вас може зійти поетичне натхнення, ідея з області програмування, веб-дизайну. Якщо ви зацікавлені в особистому контакті, сьогодні варто віддати перевагу саме йому, а участь у багатолюдних заходах відкласти до завтра.

Настрій Риб, як і їх успіхи, сьогодні залежать від темпераменту. Товариські заповзятливі Риби без найменших вагань виберуть активний спосіб життя, використовують будь-який випадок відволіктися від рутини і обов'язків. Типові Риби можуть відчувати себе чужими на святі життя», до останнього боятися тіней минулого і піддаватися сумнівам. Хорошим засобом розвіятися може стати шопінг або віртуальне спілкування: є шанс купити давно бажану річ, відновити цікавий і корисний контакт.