1 жовтня завершується термін подачі бізнес-планів на обласний конкурс "Час твого бізнесу". Про те, як почати бізнес у Рівному, скільки для цього треба грошей і знань, на що можна сподіватися і на кого покластися відповідали гості студії - голова оргкомітету конкурсу "Час твого бізнесу" Юрій Трачук та директор Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку Олександр Бабій. Ведуча Світлана Сирота.

В: Завтра збігає термін подачі бізнес-планів на конкурс. Чи багато людей вже подали заявки?

Ю.Т.: До оргкомітету вже надійшло дванадцять заявок. Це досить не погано, адже головне не кількість бізнес-планів, а їх якість. Між тим, ми вирішили продовжити термін подання документів. З тих конкурсантів, що вже подали заявки — 90 відсотків хочуть розпочати власний бізнес.

В: Які подарунки предбачені переможцям конкурсу?

Ю.Т.: Головні переваги, в тому, що обласна влада відшкодовує відсотки за банківські кредити. Крім цього подарунки готують ВД ОГО, ТРК "Рівне 1". Мегабанк вже готовий давати кредити, а ТМ "Олас" обіцяє здивувати конкурсантів своїми подарунками. Тому не варто відмовлятися від цього конкурсу.

В: Пане Олександре, який інтерес Вашої структури в цьому проекті?

О.Б.: Наша структура сприяє інноваціям в бізнесі. Ми допомагаємо капіталізувати громадянам їх інтелектуальні проекти. Тому ми дуже раді приймати участь в такому конкурсі. Крім цього, хочу зазначити, що організатори конкурсу надають консультації у написанні бізнес-планів. Також усі охочі можуть зайти на наш сайт, увівши у будь-якій пошуковій системі "Час твОГО бізнесу".