20 березня о 05:15 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві селища міського типу Зарічне по вулиці Харковця, 98.

За вказаною адресою було негайно направлено два чергових відділення вогнеборців 13-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат дерев’яного, житлового будинку розміром 10х8 метрів. На гасіння вогнеборці подали один водяний ствол. На місці пожежі бійці ДСНС виявили мертві тіла 88-річної господині оселі та її 56-річного сина. О 05:40 пожежа була локалізована, а о 09:00 ліквідована. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку у житловій кімнаті, а також 40 м2 перекриття і покриття житлового будинку. До ліквідації пожежі було залучено дві пожежні автоцистерни та 10 рятувальників.

Причина пожежі та трагічної загибелі людей встановлюється.

Рятувальники Рівне нщини звертаються до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з відкритим вогнем, а також при користуванні електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку рідних! У разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Смертельна ДТП на Рівне нщині : водій мікроавтобуса загинув, життя пасажира врятували

У Рівному стріляли у приміщення патрульної поліції [ФОТО]

У Рівному запроваджено план "Сирена"