Сьогодні, 21 березня 2017 року, тисячі костопільчан зібрались на майдані Т. Г. Шеченка, щоб провести в останню путь матроса Олексія Кондратюка, який отримав смертельне поранення 17 березня 2017 року у місті Маріуполь під час виконання бойового завдання, захищаючи Україну у зоні проведення АТО.

Участь у скорботній церемонії взяли бойові побратими на чолі з командуванням військового підрозділу, у якому служив Олексій Кондратюк, керівники міста та району, педагогічні та учнівські колективи шкіл, представники добровольчих батальйонів, ветерани АТО, громадськість міста.

Після скорботних промов, костопільчани віддали шану юному захиснику Вітчизни та виразили свої щирі співчуття його рідним та близьким. Серед людей лунали вигуки «Герої не вмирають!», а до загиблого несли квіти та вінки.

Живим коридором з площі Кобзаря по вулиці Грушевського костопільчани провели Олексія в останню путь.

ДОВІДКА:

Олексій народився 5 липня 1995 року у м.Костопіль. Навчався у Костопільській загальноосвітній школі № 3 І-ІІІ ступенів. У 2012 році закінчив Сарненський професійний аграрний ліцей за професією тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар – ремонтник.

Працював у багатогалузевому житлово-комунальному підприємстві м. Костополя, освоюючи мирну професію слюсаря-сантехніка, але війна на сході України покликала його до лав захисників рідної землі. У травні 2016 року був призваний Костопільським РВК на військову службу за контрактом.

Олексій Кондратюк загинув під м.Маріуполь Донецької області під час виконання бойового завдання внаслідок розриву міни.

Про це повідомляє kostopilnews.com

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv