Що віщують зорі рівнянам на день сьогоднішній:

Овнам зірки підказують, що сьогодні непередбачені обставини можна повернути на свою користь. Випади начальства на вашу адресу не обов'язково будуть означати немилість і швидке звільнення. Можливо, вас будуть хвалити за винахідливість і одночасно критикувати за нестандартність. Не виключено, що викличе бурю сказане вами слово або ваш зовнішній вигляд. Якщо ви доведете, що ваші вчинки пішли на користь загальній справі і не суперечать правилам, ви можете отримати заохочення або підвищити свій рейтинг.

Вдалий розвиток подій може супроводжуватися для Тельців сюрпризами і парадоксами. Несподівана новина, пригода розширять кругозір. Не обійдеться без пригод поїздка, навчальний або робоче захід. Ваш зовнішній вигляд та манери можуть не відповідати статусу. Не виключено, що вам доведеться доводити авторство власної роботи, або ваші зусилля справлять не той ефект, якого ви чекали. Починання не обіцяють стабільності, не варто починати навчальний курс, знайомство, пускатися в далеку дорогу.

Близнюки можуть зіткнутися з критичним непередбачуваним поворотом подій, в тому числі, з несподіваними наслідками своєї ініціативи. Не варто планувати на цей день заздалегідь. Не виключено, що вам доведеться повторно виконати той же шлях, переоформити документ, зробити перерахунок. Можлива дратівливість, особливо при тісній взаємодії з бюрократичними інстанціями. Але є і друга сторона медалі – ви можете в короткий термін виконати велику роботу і стрімко просунутися вперед.

Раки можуть стати спостерігачами або учасниками бурхливих подій, що відбуваються навколо, наприклад, в робочому колективі. Деякі Раки стануть заручниками складного характеру своїх партнерів, близьких. Ракам, не схильним до гострих конфліктів і відкритих протистоянь, зірки нагадують, що зараз можна використовувати інший шлях – шлях компромісу, дій або через посередника. «Хід конем» дозволить вам зберегти сили і уникнути небезпеки, але одночасно, може залишитися невирішеним питання, яке вас хвилює.

Левам не варто планувати на цей день важливі справи, так як ситуація буде погано піддаватися контролю. Можливо, вам доведеться скорегувати свої пріоритети, взяти на себе додаткові або незвичайні функції. Не виключені сюрпризи у зв'язку з відвідуванням медичного закладу, бюрократичного установи, дивацтва в звичках домашніх тварин. Можливі непередбачені зміни в штаті, спонтанне зібрання, «бродіння» в колективі. Причиною ажіотажу може стати яка-не будь новину, сенсація.

Непередбачені події дня підуть багатьом Дівам на користь. Можлива творча або ділова знахідка, фінансовий сюрприз, докорінно змінюють суть справи. Не виключені моменти хвилювань, відкриттів. Деякі події можуть мати фатальний характер, пов'язаний з духом часу, невідворотними змінами, а також з вашим або чужим «важким» характером. Батьки-Діви можуть зіткнутися з примхами маленьких дітей або з підвищеною некерованістю підлітків, викликаної прагненням до свободи і самостійності.

Для Терезів атмосфера цих доби загрожує хвилюваннями і стресами. Багато чого буде залежати від рівня вашої причетності до події, ступеня особистої зацікавленості, наявності офіційної відповідальності. Можуть досягти піку події в будинку, родині, близькому колі, на далекій батьківщині. Можлива боротьба за особисту територію, за авторитет і популярність в якійсь групі. Зірки підказують, що не всі в цей день піддається калькуляції, іноді буде краще покластися на натхнення, а не на точний розрахунок.

Скорпіони можуть зіткнутися з несподіваними подіями в дорозі, в громадських місцях, в службовому колективі. Сьогодні зростає ймовірність опинитися в напруженій обстановці або в натовпі, стати свідком масового заходу, незвичайного виступу. Поїздки, візити, рішення можуть мати у цю добу спонтанний характер, залежатиме не тільки від ваших особистих планів, але і від збігу багатьох обставин. Замість безпосередньої участі в подіях, вас може чекати активний моніторинг новин в Мережі.

У Стрільців можливі додаткові витрати і доходи, несподівані зміни в бюджеті, систему фінансування. День схиляє до щедрості, марнотратства. Експерименти доречні, якщо ви маєте в своєму розпорядженні вільними коштами і не завдавайте шкоди основного капіталу. Відповідний момент для прояснення ситуації, пов'язаної з накопиченнями, внесків у державні та інші фонди. Можуть принести прибуток операції, пов'язані з акціями, грою на біржі. Багато чого буде залежати від удачі, якій ви зараз маєте.

Козероги сьогодні пристрасно бажають змінити події в кращу сторону, але висловлювати своє бажання можуть по-різному. Якщо ви самовпевнені і схильні до авантюр, то свідомо зробите ставку на натхнення і успіх. Обережні і не впевнені в собі Козероги будуть таємно сподіватися на щасливий випадок, мріяти про подарунок долі. Якщо дійсно видався хороший шанс, зірки радять вам вчасно його використовувати. Варто пам'ятати, що будь-який надлишок хвилювань здатний обернутися нервозністю, стресом.

Вразливі Водолії сьогодні можуть пережити внутрішній стрес. Причиною можуть стати події, на які ви не можете вплинути. Не виключено, що ви зіткнетеся з непередбаченим результатом від своїх зусиль, відчуєте себе іграшкою обставин. Зірки нагадують, що сьогодні будь-які несподівані переживання здатні позначитися на вашому самопочутті, і радять знайти безпечний вихід для емоцій. Не варто терміново вживати наступне практичне дію, поки не ясний ефект від попереднього.

Рибам не варто поспішати з планами на майбутнє. Несподівана подія сьогодні може перевернути погляди, змусити переглянути розрахунки. Можливо зміна ставлення до людини або групи людей. У багатьох сферах можливі завищені сподівання. Зірки підказують, що привід для оптимізму дійсно є, але не варто перебільшувати розміри удачі і піддаватися загальному ажіотажу. Незважаючи на бажання повірити в диво, зараз краще зайняти ухильну позицію і надати подіям розвиватися своєю чергою.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv