22 березня о 17:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою місто Рівне, вулиця Міцкевича 40.

За вказаної адресою негайно було направлено три чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться на п’ятому поверсі у двохкімнатній квартирі. Провівши розвідку було з’ясовано, що горять речі домашнього вжитку на кухні. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання.



pic



pic

На приборкання вогню рятувальники подали один водяний стволи. Значно ускладнювало роботу пожежно-рятувальних відділень практично нульова видимість від сильного задимлення та токсичність газів, що виділялися від горівших побутових речей. Через пожежу в димовій «пастці» опинилися десятки мешканців верхніх поверхів будинку. Завдяки оперативним та професійним діям співробітників ДСНС із задимленої будівлі, було виведено на свіже повітря 20 мешканців. Жертв та постраждалих на пожежі немає.

Вогнеборці не допустили поширення вогню за межі кухні і як результат квартира була повністю врятована. О 18:13 пожежа була локалізована, а о 18:40 повністю ліквідована. До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників. Вогнем знищено меблі, пошкоджено холодильник, закопчено стіни та стелю кухні. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv