22 березня до 7-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону завітали дітлахи других класів Степанської загальноосвітньої школи.

В рамках екскурсії школярів було ознайомлено із діяльністю пожежно-рятувальної служби.

Традиційно усе розпочалося із ознайомлення з діяльністю «Служби порятунку-101». Дітям розповіли, наскільки важливо для безпечного життя є дотримання правил поведінки життєдіяльності та до яких жахливих наслідків призводять нехтування ними, розповівши про конкретні випадки, які доводилося ліквідовувати рятувальникам. Особливо важливу роль така інформаційна діяльність відіграє для підростаючого покоління тому, що саме у дитинстві та в підлітковому віці у людини формується правильне ставлення до власної безпеки.

В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню пожежі чи будь-якої надзвичайної ситуації та як діяти в таких випадках. Також дітей було ознайомлено з пожежно-рятувальною технікою та обладнанням яке використовують рятувальники. Адже такі заходи є водночас розважальними, пізнавальними та безумовно надовго залишаються у дитячій пам’яті, що в подальшому можуть стати гарантом їх безпечного життя.



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv